skitbra dag

TJAAAAAH ALLIHOPPA! e på jätte bra humör idag. ska berätta om gårdagen. Det började ju som sagt med att jag jobbade, sen vid tre tiden åkte jag in till stan. Jag gick runt där i kanske en timme och vet ni vad jag köpte? en balklänning´! den e så jävla fin, tänker tyvär inte berätta hur den ser ut, det får bli en överraskning =)
sen forsatte jag lalla runt där ett tag till, fick med mig en fin t-shirt från gina också , lägger ut bilder ikväll.
Sen vid 5tiden mötte jag upp Sofie dårå vi gick runt i Gamla stan och käkade på Pizza Hut, det var jätte gott.
Sen vid halv 7 åkte vi till fryshuset när vi väl var framme så var det nästan 20min kvar tills matchen skulle börja, så vi satt och spanade i killarna vi skulle gissa vem som var bäst, och jag hade rätt det var en kille som var skit kort då menar jag verkligen KORT! han dunkade och gjorde coolaste grejerna helt sjukt!....08var så klart bäst och dom vann! haha men nu ska jag berätta en sjuk grej som hände vid halvlek pausen. Jag och sofie går ner från läktaren för att köpa godis, då pratar en kvinna i micken om att det ska va en ''basket tävling'' så vi stod kvar där nere för att kolla. Sen helt plötsligt så puttade några tjejer fram mig på plan? HAHAHAH helt plötsligt stod jag där framme och visste inte vad jag skulle göra haha det var kanske 100-200 pers där som kollade på? men iaf man skulle rulla bollen skit länge så skulle man kolla ner samtidigt sen när hon sa '' GO'' skulle man springa och skjuta i bollen, och eftersom att jag e bäst så satte jag bollen första gången =) haha det pinsamma var att jag ramlade mitt på plan eftersom att jag vara så yr så tappade jag mitt örhänge och jag vene vad -.- alla skrattade åt mig! HAHA men jag vann ju skit bra pris, fick en stor guld necessär med massa hår produkter från schwarskop b,l,a hår spray,hårinpackning,shampoo och sånna saker så jag blev skit glad =) sen vid 9 tiden var matchen slut, då åkte jag hem ändra från gullmarsplan till jakan det tog typ en timme -.- sen kl 10 kom mamma och hämta mig från jakan.

När jag kom hem visade jag klänningen för min madre hon tyckte den va fin också! Sen överraske pappa mig, han hade köpt hsm3 den e sjukt bra, och nej jag skiter i om den e barnslig jag älskar den =)! Så jag och min lille brosha kollade på den hela kvällen, sen somnade vi.
Och nu e jag på jobbet ska hem om en timme, idag går min favvo serie på tv-på turkiska dårå så ska kolla på den, men måste köpa chips innan =)
och snart e det skola måste plugga imorgon, fast jag och mamma ska till stan och köpa en väska&skor de ska nog bli kul, Och jag längtar till nästa vecka för då ska jag komma igång på riktigt med träningarna, tycker basket har blivit mkt roligare helt plötsligt hehe :P
Men nu ska jag forsätte jobba skriver mer ikväll kommer även lägga in bilder på priset och t-shirten jag köpte men ha de gött så länge så hörs vi puss!


shuuuue

alååååh sitter nu på cafet och käkar chokladboll höhö. Ska snart ta mig till stan. Ska kolla om jag hittar ngt, måste ju passa på när man har fått pengar av mamsen. sen ska jag ju på den dära matchen vid halv 8tiden så e väl hemma runt 10 kanske. A juste innan ska jag och sofie käka middag, mysigt =) men nu ska jag börja röra på mig ciao! =)

27februariiiii...........snart e de skola -.-

shuuuue allihoppa. sitter nu här och väntar på att min morbror ska komma så vi kan åka till jobbet. Ni anar inte hur trött jag är. Efter jag har jobbat ska jag åka in till stan och kolla om jag hittar det jag behöver, men vi får se som sagt. Sen på kvällen ska jag och min mentor Sofie åka in och kolla på nä 08 spelar, jag vet ännu inte om de e killar eller tjejer men de lär vi ju få se.
Men nu ska jag fixa det sista, langar säkert in ett inlägg på jobbet också herrrååååååååååååå.


23 januari glömmer aldrig!

JAG ÄLSKAR BASKET<3

                               
                                                          dricker nu varm choklad&äter hallon pajj. 
                kollar på film också, det var riktigt länge sen jag var såhär trött faktiskt har ont i hela kroppen.
som sagt ska jag jobba imorgon, tidigt!....på kvällen ska jag och sofie kolla på 08 match i fryshuset, kommer bli skitkul!
ska ladda in lite nya låtar i ipoden nu sen sova trorja faktiskt. godnatt allihoppa, a juste ni får börja kommentera också!

yees så är det

                                     
                                     
                                                   jag har nog bestämt mig nu, ska börja träna på fredagar också med u20 =)

sportlovs palatset& sportlovs dunken

alååååååh. äntligen har jag tid för att sitta framför datan, haha det där lät som om jag var beroende av data. tänkte berätta om gårdagen först. Det började med att jag började fixa mig, haha elika fick hjälpa mig med vad jag skulle ha på mig och det blev- svarta jeans tights-vitt linne- svart kofta över och mina höga nike skor. Sen åkte jag och mamma till ica och handlade sen vid kanske halv 2 tiden mötte jag upp micha,cammah och narin vi gick in till sporthallen och lallade runt mest träffade på massa människor och sådär. haha bästa va när alla vi gjorde hoppborgen. Men sen blev det tråkigt så vi gick till simhallen satt där med folket och snackade men sen va de inte kul där häller så jag och micha taggade till centrum åt godaste kebaben. Sen gick vi till sporthallen igen och solade- det sög ska ni veta.
Sen va jag skit trött så jag åkte hem vid fem tiden. När jag kom hem hjälpte jag mamma med att baka och städa eftersom att vi ska få massa gäster imorgon men jag är inte hemma yeees.
Sen satt jag och lille broshan och kollade på film med kladdkaka och chips jag vet att jag tjooock.


Sen idag vaknade jag runt 9tiden käkade frukost,fixade mig sen tagga till sporthallen där det var sportlovsdunken dårå. Sportlovsdunken e en baskettunering om ingen visste det. Vi vann 3/5 matcher jag tyckte endå att vi spelade rätt bra. Sen käkade vi och sådär, a juste sen vare ju BUMPEN föfan och vet ni vad, jag kom faktiskt tvåa stolt =) haha det roliga var att marcus han som vann dårå ba, aaa Tuba du får inte köra ut han bakom mig för dina scott sitter och jag vill inte åka ut, haha precis efter det körde jag ut killen framför mig, ingen som fattar kanske men det var iaf ruuuligt =)
Efter allt var slut kanske vid halv fyra tiden gick jag och kussen till centrum käkade mat sen gick vi hem till han och kollade på high school musical 3 den e jätte bra tkr jag faktiskt ++ och nu sitter jag här hemma och är helt död, imorgon ska jag faktiskt jobba och tjäna liet extra pengar wohow.


Men nu ska jag ner och kolla på film med familjen, och snart kommer kusinerna hit också najjsss juh föfan ha det gött ciao !

25 februariiiii =)

sitter här och smsar med micha och evin samtidigt som jag snackar med elika och ha grov panik. Sen försöker jag få tag på camilia samtidigt som jag försöker fixa mig. haha tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Idag ska jag som sagt till den dära grejen i sporthallen med massa tjejer men nu måste jag fixa klart mig skriver mer ikväll bajj.

jag e jätte trött!

tjenareh, hemma efter träningen. Det gick väl inte sådär jätte bra för mig om man säger så, men jag försökte göra mitt bästa endå. Efter träningen kollade vi på dam matchen tyvär så förlorade dom men jag tyckte dom spelade bra faktiskt. och det fanns en skit skarrig kille i andra laget.....
När jag kom hem käkade jag skit god middag,biff&stekt potatis med sås mums. Sen bakade jag kladdkaka, fy fan vad den va äcklig slängde hela kakan på direkten. sen fixade jag popcorn istället med varm choklad och kollade på en film.
Nu e jag jätte trött, imorgon ska jag som sagt till den dära grejen i sporthallen ser ut som de blir jag, Narin,Micha och Camilia. 
har inget mer att skriva hejdå alla som läser min blogg.


24 februari

Nu när jag har släppt kladdkakan så har jag blivit beroende av varm choklad. Inte bra.

just nu sitter jag och dricker varm choklad och lallar inne på face. Träning om ca en timme och jag är taggad, hoppas verkligen alla kommer på träningen. Det är dam match idag också ju, den ska jag nog kolla på efter våran träning =)
Har inget mer att skriva så ciao!


hähähä länge sen man gjorde sån här grej

Lycklighets-testet
(taget från jusefin.blogg.se)


[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är. -Vadå använder?
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.-
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:

Total : 22

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


skööööön tisdag

shulelulu, haha min mamma fick skuldkänslor efter igår så hon gjorde en jättegod frukost till mig  mohaha.
haha vet ni när jag vaknade idag? halv 2, seriöst jag sov fett länge och nu är jag hur pigg som helst. Idag ville jag som sagt gymma, men elika skulle göra de på kvällen men då har jag träning så där sprack den iden.
jaja, idag ska jag bara vara hemma och chilla tills klockan 6 för då har jag träning fan vad jag ser fram emot det =)
Får se vad som händer på kvällen, juste fan min kusin ska komma hem till oss idag. hehe då blire säkert ngt kul ikväll det var allt jag hade att skriva heeeeeeejddååååå!


* GLÖM INTE ATT ANMÄLA LAGET TILL SPORTLOVSDUNKEN, SISTA DAGEN IDAG*
* Frida
*Annie
*jusefin
*tuba

haleluliaaa

träningen gick väl inte sådär skitbra eller jo i början men sen blev det seriöst för mkt, så mot slutet dog jag. Sen hade jag bråkat med min mamma så jag kunde inte gå hem, så fick lalla ute i nästan en och en halvtimme inne i en jävla skog och dagis eftersom att ingen ville komma ut och leka med mig! men så kan det vara, hoppas vi blir många på träningen imorgon vi spelade ingenting idag e så jävla sugen på att spela match, hoppas vi gör det imorgon men nu ska jag ta en lååååååååååååång dusch sen sova. Har bestämt mig för att absolut inte göra nånting imorgon har gått så mkt idag så mina fötter e helt blåa, så måste vila till träningen imorgoon! =)
men nu ringer elika ska hejdå!

en dag med michaaaaa

äntligen hemma. ni anar inte hur stressad jag har varit idag. Det började med att min jävla telefon inte hade laddat så den hade lagt av på kvällen, så alarmet funka inte. jag skulle vara hos min kusin klockan 11 jo vad händer? jag vaknar fem över 11. stressar mig upp, ringer mamma och dampar för hon inte har lämnat buss kortet mitt hår va skit äckligt det var ju tänk att jag skulle duscha på morgonen. Sen får jag platta håret slänga på mig kläderna ta pengar sen springa.
 sen käkade jag frukost halv ett gick jag ner till bussen missade den precis så jag fick vänta i 15min, sen trode jag att jag hade tappat mina pengar för jag hittade dom inte. Sen började en kvinna snacka med mig ba har du tappat din penna?
haha iaf.
tillslut hittade jag dom och bussen kom, sen mötte jag upp micha så åkte vi in till stan. Vi lallade runt där lite sen åkte vi in till skanstull där jag köpte 4par bambosar haha jag köpte ett par gröna också för micha tyckte dom var coola (a) sen åkte vi till kista för alida skule göra flätor på oss sen skulle vi göra vp men hon kunde inte så vi taggade till veddesta och solade haha påvägen hade vi snöbolls krig det var kul. haha omg juste de va kaos inne i solarium rummet för vi fattade inte hur man skulle göra och vi blv typ inte ens bruna bara i facet jaja det var endå skönt.
Sen käkade vi sen var jag tvungen att gå hem eftersom att jag ska träna och micha åkte tillbaka till kista. Så såg min dag ut och nu är jag för första gången taggad för u20 träningen, hoppas det går bra =) e fett sugen på att spela match......men nu måste jag börja fixa mig inför träningen hejdå allihoppa!


hhaha lina&jojjan äälskar mitt namn

a juste mitt nya smeknamn är PUMBA , lägg det i minnet för jag e bäst.

skit rolig söndag

TJENAREH ALLIHOPPA! idag har det varit en skit bra dag. Det började med att jag fick skjuts till sporthallen där Lina&jojjäh va även en massa andra personer efter ett tag kom annie&frida också.
Crabbans lag vann rätt stort, de andra laget var lite äckliga tyckte jag varför behöver vi inte gå in på. Sen skulle jag och lina till centrum för att köpa godis till ikväll men vi fick sällskap på vägen av linas kille och micke. Det blev även snöbolls krig haha jag e bäst på att mula folk och kasta snöbollar, fick några riktigt bra träffar hähä. Sen köpte vi iaf godis , sen kom jojjans mamma och skjusade oss först till Lina sen hem till jojjäh.
Där satt vi och chillade först tills max fixade bastun, efter ett tag bastade vi skit länge omg ni ska veta hur skönt det var, sjävla bastun var ute så vi gick in och ut hela tiden , hahah vi hade snöbolls krig även kristina (jojjans mamma) va med ett litet tag sen körde vi en liten '' lek'' man skulle ut i snön två och två, så skulle man kasta snö på varandra och doppa huvvet i snön sen springa in medans den andra hade gjort de fett varmt där inne fattar ni? haha men de va iaf fett kul att vara ute eftersom man höll på halka hela tiden XD
Sen chillade vi lite till där inne och snackade om , nej tyvär det får ni inte veta.
Sen var klockan runt 7 då gick vi in och chillade lite, först skulle vi kolla på film men vi ändrade oss och dansade ''dansmatta'' hahah jag var bäst på det, *nooot* haha det var skit kul endå. Sen vid kanske 9 tiden var vi hungriga så Kristina fixade skit god middag det blev spaghetti med köttfärssås, gurk  vatten och små tomateer som jag ääälskar!
sen på matbordet började vi snacka om allt möjligt bla om ''bettstjärna'' haha lina va bäst på att förklara =)

Efter maten började vi busa vi gjorde massa olika saker som va grymt kul som jag tyvär inte kan skriva här i bloggen, kan säga att vi ringde ett samtal som va fett lång men skit rolig. undrar om jag kommer dö när skolan börjar?
sen va vi innte på datan lite forsatte äta godis, sen bestämde vi oss föra att flyga haha de bästa var att Jojjan satte på låten '' I belive I can fly '' hähä. Sen gjorde vi '' hästen'' som jag också var bbäst på, eller inte. haha kom hem runt kanske elva tiden nångång.
jaja det var det vi gjorde och vi hade det skit roligt och skit mysigt =)......vi spelade in filmer också får se om jag lägger in  dom när lina skickar.


Men jag är hur trött som helst, imorgon som sagt måste jag vakna tidigt eftersom jag ska käka frukost hos kussen sen ska jag möta micha i jakan och åka in till stan hoppas jag hittar ngt förmodligen ska jag köpa bambosar eftersom elika sa att tre st kostade 100kr?
vi får se, nu ska jag duscha hhhhhhhhhhejdåååååååå



OCH DEN HÄR BILDEN TOG JAG I TORSDAGS MELANIE! =)

lalallala

har precis käkat lunch det blev korv med bröd. Väntar just nu på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig till sporthallen där vi ska kolla på crabbans match. Som sagt ska jag till jojjäh sen så jag venne om de blir fler inlägg idag vi får se =) nu ska jag ringa mamsen ciao!


en gamal bild på mig.
jojjäh ringde precis och sa att vi skulle bada bastu yeäh fett najjs ju =)


22februariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

godmorgon! idag mår jag mkt bättre faktiskt vilket käns sjukt skönt. Jag sov även skitbra inatt och vakna inte förän vid 12 tiden så jag har verkligen sovit ut. Men tror inte jag kommer kunna somna tidigt i natt menmen.....Det är bara jag och min lille broder hemma just nu haha det är fett skönt venne vart dom andra är, eller jo pappa jobbar och mamma skulle typ åka och träna jag venne.
Jag hinner tyvär inte gyma idag eftersom jag måste vakta min lille brosha nu ett tag sen runt halv fyra tiden åker jag och kolla på crabbans match together with hagel,jusefin,annie och kanske frida =) det ska bli najjs.....hah  men jag önska angie kunde vara där också hon e så rolig och kolla på matcher med hehe.
Ikväll ska jag hagel och jusefin hem till jusefins mysigaste hus och äta godis&kolla på film alltså bara chilla ska bli skit mysigt älskar hennes hus!
Det ska jag göra idag iaf , och imorgon e jag bjuden på frukost hos min andra kusin sen är det stan och sola som gäller, och träning på kvällen.
ha en rolig dag för det kommer jag ha så hörs vi antagligen imorgon, eller hinner nog skriva ett inlägg innan jag taggish också.... =) <3


jag e bbäst glöm aldrig de!


I die for you baby......

chill söndag med kussen

heluuuuuu =)....lördag ida dårå, det började med att jag fick stressa mig upp eftersom att jag skulle jobba -.-. Slutade runt fyra tid och fick skjuts hem av mina morbror, jag e fortfarande jätte förkyld och mår inte alls bra hoppas det inte blir värre bara! När jag väl kommer hem ser jag att mina kusse e hemma hos oss, jag frågar först om han vill gå på bio men sen pallade vi inte så vi bestämde oss för att gå ner till ica hyra film, köpa chips och gå till han. Det gjorde vi också, vi kollade på barnhemmet och nej den var inte alls läskig som alla säger.
Sen vid tio tiden kom mamma och hämtade mig, alltså hade vi en chill och skit mysig dag, kunde ju endå inte göra nånting annat eftersom att jag e förkyld och min hals dödar mig. Imorgon ska jag inte häller göra nånting måste vakta min lil'brother men lite senare ska jag kolla på crabmans match föfan....=) a juste ska gyma innan med min farbror också.....
På måndag ska jag in till stan, antagligen med camilia men vi får se....sen blire kista och sen träning på kvällen med u20 som jag ser fram emot.
På tisdag, ngn som vill göra nånting? träning på kvällen
Onsdag: Vara med Narin sen tagga till den dära roliga grejen i jakan.....
torsdag: sportlovsdunken, sen gå på 'konsert'' med angie =)
fredag: jobba, gyma, vara med ngn.
lördag: vara med natta men inte 100% ännu.  
söndag:sova halva dagen, sen chilla


lite saker har jag iaf planerat =)......men nu ska jag göra en smoothie sen duscha ha det bra allihoppa och njut av lovet föfan!


haha jag som fryser ihjäl påväg till rinkeby.

sportlov föfan

tjenareh alla snyggingar! idag i skolan var det mkt bättre gick på alla mina lektioner förutom att min lärare fick lite små damp på idrotten, men det gör inget för det var endå bara en vikarie. Sista lektionen var svenska då vi hade svenska nationella-muntligt. Fast jag redovisade inte dårå, men jag disskuterade och sådär, jag tror det gick bra iaf.

Efter skolan chillade vi lite som vanligt, var skit trött och hade ont i huvet hela dagen. Sen taggade jag och elika hem till mig käkade mat, chillade snacka och kollade på bilder. Ska lägga in en bild på rihanna efter att hon har blivit misshandlad, så jävla äcklig så det inte e sant!
Men nu gick elika precis för att möta melanie vi ska ner tll centrum, sen ska jag och elika ner till gymmet och träna yeääääh sen ikväll får jag inte göra så mkt eftersom att jag är förkyld så mamma vill inte att jag blir sjuk så hon ska köpa chips och choklad till mig, så ska jag tjocka mig här hemma ikväl, så ser min fredag ut iaf. hoppas ni andra har en underbar helg och loooov, juste fan de e ju SPORTLOV! fan vad jag komemr sova ut......men nu ska jag till bussen hejdå!



dagens outfit


såhär såg man ut idag då, kände mig så jävla cool i kepsen, hahah omg tabbe!

yeäääh


elika,jag och feleg i skolan nångång.....


reflektions dag

allååååh alla ungar!  äntligen är jag hemma efter en lång men skit rolig dag.
Det började med att jag var i skolan kollade på någon tinnitus föreställning. Sen väntade jag på elma eftersom vi skulle åka till rinkeby. Medans fick jag låna druttens keeeps, den e så jävla snygg.
Sen åkte vi till rinkeby dårå säger bara sjukaste dagen haha. När vi väl är där så ska jag självklart skämma ut mig, sen gjorde elma det sen chillade vi med massa folk där det var jätte kul. Påväg hem får elma lite chock och jag venne vad som händer eftersom hon träffade på en viss person. Sen kom vi till jakan, jag och elma taggade till grillen och käkade KEBAB MUMS! 
sen gick jag till buss stationen men det var så kallt så jag gick upp till tåg stationen där jag träffasde på milad,han skulle till stan. Sen kom min buss och jag åkte hem.
a juste påväg dit så hade jag en dricka i handen, som typ halva bussen hade och som vanliga människor oftast brukar ha när dom sitter i en buss......men iaf så visar jag upp mitt kort sen han ty skrek på mig
 ba: haaallååå?
jag ba aa förlåt gjorde jag nånting?
han ba: vart tror du att du är någonstanns?
jag ba: vad menaru?
så ba: troru att der här är någon jävla restuarang , ( bara för att jag hade en dricka i handen?
jag ba: aaaa men sorry får jag väl slänga den!
skit sur....



Sen var det bara ladda inför träningen. Jag tyckte den var rolig och vi var ALLA på träningen. Sist alla var på träningen va
typ innan sommarlovet, haha men det var kul =) .
Efter åkte jag,frida och angieh ner till sporthallen haha jag tyckte det var skitkul iaf, förstår mig inte riktigt på hur angieh kan vara så rolig. HAHA vi hade sjukaste disskusionerna och jag venne vad men det var skitkul och angieh gjorde mig på otrolig glad humör.
sen vid kanske runt 9 så var jag hemma då käkade jag kyckling med curry så jäklans gott så det inte e sant!
har verkligen inga planer alls för helgen vet bara att jag ska jobba och gå på crabmans match. Inför sportlovet vet jag bara att jag ska vara med på sportlovsdunken, följa med angie till någon konsert, chillkväll med bastu och grejer med några tjejer och soooooovia framför allt det var lite om vad jag skulel göra, ska bjuda på några bilder sen sova e sjukt trött lovet kommer passa perfekt då jag får vila ut!
ha det gött allesammans ciao bella!


lalallaa

hemma från gymmet dårå. Det var hur roligt som helst var där med elika vi gjorde massa olika saker ska försöka gå dit minst 2 ggr/vecka =). När jag kom hem åt jag kladdaka ska snart duscha och så..... :) e hur trött som helst, imorgon ska jag följa med elma till hennes gamla skola också efter att ha sätt på någon grej i teatern.
Som ni ser så bloggar jag inte så ofta längre dels för att jag inte har tid och inte orkar ska försöka komma igång men venne när det blir.



18februari pissss dag

shuleluu idag har varit sämsta dagen! jag missade nationella provet men som tur blev inte min lärare sur utan hon förstod mig. Har varit jätte förkyld hela dagen e hes och allting. E hur trött som helst, den här dagen har alltså varit skit!
orkar inte skriva mer får se om jag går ner till hallen idag, väntar på elika sen ska vi iaf tagga till gymmet! hejdå!

onsdag-har No prov, och jag är skit trött

godmorgon! det var riktigt länge sen jag var såhär trött. Har skit ont i mina ögon och hela kroppen.
Jag är stolt över mig själv som pluggade så bra igår, pluggade typ två och en halvtimmer oavbruten med No,n har ju prov idag som sagt önska mig lycka till.
Hinner nog inte skriva förän ikväll eftersom jag ska gymma efter skolan men ha en bra dag ciao!




och imorgon börjar tamara i viksjöskolan, wohow =)........

no prov imorgon

fy fan vad jag är stolt över mig själv! träningen gick suuper bra vi körde 15-15 idag också skit jobbigt men de gick bra för mig =) just nu sitter jag och olli och pluggar till NO PROVET imorgon jag hoppas verkligen på VG. ska forsätta nu med pluggandet och de e itne så kul för vissa täntar håller på , på msn hejdå!

så är det me deeee

nu har jag även tänkt klart med allt som har med basket att göra, jag ska bli bättre ska börja gymma ska köpa gymkort idag om jag hinner annars imorgon! ska forsätta gå på u20 träningarna och allt käns bra! var bara tvungen att skriva det! =) man har ju faktiskt bloggen för att skriva ut eller hur?

TiSdAg klaaaaaaaar

äntligen har jag lite tid för att skriva, kan berätta lite kort om igår. Var i skolan på typ två lektioner sen var jag hos tandläkaren och det gick inte så bra hade massa tänder som var på väg till att bli hål. Hade även nåntng med tand kötter så jag ska få något som heter bettstjärna trorja? jag hade även en spricka i tanden där bak hahah aa som in ser så gick det inte sådär jätte bra.
Sen åkte jag till kista där jag träffade på en viss person det blev lite fajt kan man säga haha. Sen kom mamma och hämtade mig och jag skyndade mig till u20 träningen, för en gångs skull när jag hade sett fram emot de så var det ingen träning -.- dom skulle tydligen ha match så jag och några till satt där och kollade på. När det var halv lek gick jag in och sköt lite det var kul.
Sen kom mamma och hämtade mig sen gick jag hem käkade,duschade och sov.

Tillbaka till idag. haha jag försov mig så jag missade matten sen var det dags för hemkunskapen. Hatar henne hon ska sänga tydligen mitt betyg fast hon har haft mig två lektioner? plus att hon är rasist. och då är jag seriös! sen gick jag inte till engelskan häller för typ ingen skulle de så jag chillade med elma hela rasten. Sen var det dags för tandläkaren igen då dom fixade den dära bettstjärna grejen, kul att sova med en jävla grej i munnen ushush!
sen kom jag tillbaks till skolan chillade lite, sen kom mamma och hämtade mig vi skulle till jakan och göra en grej. Men det gick ingen vidare, sen lämnade mamma mig till skolans kulle hämta böcker eftersom jag har No prov, måste satsa på VG för att hålla kvar mitt betyg. Fast har hunnit gå igenom lite och de verkar som jag kan allting på G hittils rätt bra =)
 Påväg hem träffade jag på elika&olli vi snackade lite sen gick jag hem, ska börja fixa mig till träningen nu för jag e grymt taggad ska ni veta yeeäääh det var allt, uppdaterar mer ikväll ha det bra allihoppa =) ! / glöm inte att jag e bbbääst.

jag dör

sitter och snackar med elika nu. jag skäms som bara den asso den har dagen kaos! skriver mer ikväll ska taggish till kista nu och lösa en grej hejdå!


MÅNDAG!

godmööörning! jag e hur trött s om helst och har ont i min hals. Jag tror jag håller på och bli sjuk inte bra!  Ska börja fixa mig nu sen rulla hem till älgen sen till skolan. Ska till tandläkaren idag också, jag e skit rädd :$ jaja skriver mer när jag kommer hem pusshej!

söndag kväll

jag e galet trött.....har tagid en varm&skön dusch ska kolla på bilddagboken det var länge sen. Sen ska jag faktiskt sova har ingen turkiska imorgon så det blir lite extra sovmorgon YESSSS! godnatt på er sötnosar!

texten är tagen från jennifer,läs!

filmen var bra, verkligen!
jag gillar huvudrollen och hennes roll i filmen. det kändes äkta och jag gillade det skarpt.

har tänkt på det, om man ser någon som har det värre än sig själv så uppskattar man sitt liv... mer.
jag skulle nog aldrig orkat kämpat om det inte vore för min mamma eller än del av mina  vänner. min mamma är mitt allt. ett citat ur filmen där jennas mamma ligger för sin död pga cancer  "om du dör mamma, så tar jag livet av mig" lite så skulle det nog kännas för mig. jag kan verkligen se det framför mig. det ändras sen i slutet mot "om du dör mamma, då ska jag leva. för dig" vilket uppenbarligen blir hennes hjälp att fortsätta.
men något jag alltid gör om jag mår dåligt är att tänka på dem som har det värre än mig t.ex. incest, barnen i afrika o våldtäktsoffer. det får mig att fortsätta, får mig att säga till mig själv "mes gnäll inte! det här är ingenting" och då gör jag det. jag tar mig i kragen och fortsätter. och vet du vad? jag blir bara starkare. o starkare. snart kommer jag ha en sådan hög tröskel att ingen kommer kunna rubba min väg. så chi fick ni!
jag är störst, bäst och vackrast (:



TEXTEN ÄR TAGEN FRÅN MIN VÄNS BLOGG JENNIFEERS.BLOG.SE
HON SKRIVER OLIKA TEXTER OM MASSA SAKER LÄS DEN, FÖR HON SKRIVER SKIT BRA!

underbar söndag

Jag har haft en skit mysig söndag idag faktiskt. Jag fixade klart mig till runt halv tre precis när jag ska ta på mig min jacka ser jag att den har gått sönder? aa roligt att man är snäll och lånar ut grejer som folk tar sönder sen skyller ifrån aja pallar inte ens bry mig eftersom att jag ska få en ny av min mamma!
Jag möter upp jusefin på stationen klockan tre, vi tar bussen som åker 15:05. Vi lallar runt där lite och kollar på kläder sen efter typ 10min kom våran vän jennifer! Vi gick upp till bion hämtade ut biljetterna sen gick vi och käkade jag käkade en hamburgare meny haha asso hamburgaren gler ut brödet ni kanske inte fattar men det var iaf roligt. Sen satt vi där och snackade om allting vilket var rätt skönt faktiskt. Sen gick vi till bion. '' I taket lyser stjärnorna'' mja det var en helt okej film, jag trodde den skulle vara bättre eftersom alla pratar om den. Jennifer som e så sött började gråta ockå, jag måste nog vara den enda personen som inte kan gråta till filmer, seriöst!
Sen var nog allihoppa rätt trötta så vi åkte hem jag fick sällskap av jusefin till stationen. Båda vi missade våra bussar precis så vi fick vänta typ en kvart sen kom bussen och båda åkte hem.

Alltså hade jag en jätte mysig dag tillsammans med jennifer&jusefin,tackk!


söndag

godmorgon! idag sov jag ut lite längre vaknade runt 11 tiden chillade lite i sängen sen gick jag upp och åt frukost tillsammans med min lillebrosha och min kusin.
Sen har jag väl bara chillat framför datan ska snart börja fixa mig.
Jag,jojjan och jennifer ska ju på bio som sagt det ska nog bli trevligt. skriver mer ikväll när jag är hemma.
Imorgon är det skola en vecka kvar sen SPORTLOV jag lääääängtar!



jag är bäst,glöm aldrig det!

                                                                      

hittade ingen bättre bild,tyvär
men med denna bild säger jag godnatt!
hoppas den är bra,som alla säger!
godnatt på er mina vänner!

lalalal jag e trött!


helt seriöst är han inte för fin? han måste vara den snyggaste personen i världen efter mig!

haha! =))


jag annie och frida var och kollade på crabmans match i fredags dårå, tyvär så förlorade dom och stackars crabban blev utfoulad! Sånt kan hända men de andra laget var faktiskt bättre!
Fick även den här bilden av frida som är tagen typ i höstas nångång? på basketball shop affären i kristineberg-ADELBERTvägen HAHAH! XD

LÖRDAG KVÄLL

Nu hade jag tänkt att komma igång me bloggen igen! Idag fick jag inte sova ut så länge eftersom jag hade match samling kvart över elva. Innan jag åkte tog jag en dusch så det var ju jävligt skönt. Matchen gick väl helt okej jag spelade skitskitskit dåligt i början. Men andra halvlek kom jag igång och det gick mkt bättre för mig faktiskt.

Efter matchen satt jag,Frida&Annie seck. Det var faktiskt roligt för jag fick skriva protokoll för första gången själv tyckte jag det gick bra, det var ju faktiskt första gången (a) det var roligt också! =) höhö......sen fick jag skjuts av annies mamma till stationen. Men tyvär så åker det typ aldrig bussar hit till mig så jag gick vänta på bussen exakt en halvtimme jag hade bara skinn jacka och tunna skor på mig, vet ni hur mkt jag frös? jag seriöst dog! sen tog det typ 20 min att komma hem. när jag väl är hemma så är det inga hemma? najs va jag hade glömt mina nycklar också. ohhh yes i det här vädret liksom. Sen fick jag frysa ute och vänta i en kvart men ingen kom. PLUS att jag hade glömt min mobil hemma så jag kunde inte få ta på någon!! gaaaaaaah så sur jag va! efter att ha stått ute i en kvart så bestämde jag för mig att åka till mina kusiner när jag väl är framme vid busshållsplatsen missar jag bussen precis. så jag fick vänta i 25min och frysa ihjäl!! Till slut kom bussjäveln men eftersom jag alltid har otur så åkte den inte till högbyvägen så jag fick gå av nere vid ica. Där ifrån fick jag promenera i fking jävla bajs 20min plus att klockan var typ 5 så jag hade inte ätit något förutom en choklad så jag var skit nära på att svimma på vägen såg typ ingenting. Men när jag väl var framme så ´tog det jävligt bra tag tills jag blev varm igen sen kom mamma och hämtade mig vi åkte till ica sen hem.
Jag har nu blivit förkyld efter att ha varit ute i en tunn skinnjacka i typ två timmar.


IMORGON SKA JAG,JENNIFER OCH JOJJÄH GÅ PÅ BIO VI SKA SE FILME '' I TAKET LYSER STJÄRNORNA'' SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER! OCH ALLA SÄGER ATT DEN ÄR SKIT BRA SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET, SÅ DET SKA VÄL BLI MYSIGT =)
det var allt jag hade att skriva ska lägga in lite bilder nu sen sova, goddnatt allihoppa hoppas eran helg har varit bra!



äääntligen fredag babies

alåååååååååååh. Idag hade vi halv studie dag vilket innebär att vi slutade tidigt. men efter skolan chillade jag och massa andra i skolan till typ klockan 4. Det var fett sköönt vi snackade,dansade och massa grejer så det var ju kul
Idag är det ju fredag dårå yeeeees har verkligen längtat e så jävla trött så den här helgen ska jag verkligen sova ut!
Men jag har iaf precis fixat klart mig och väntar på att Fridas pappa ska hämta mig så ska vi och annie åka iväg och kolla på the crabmans match det ska bli skojigt. Vi skulle åka till brännkyrka hallen, hm det nog en bit matchen börjar halv 8 så jag e väl hemma runt 10 kanske eller nått sånt kan jag tänka mig.

Men imorgon har jag själv match men vet inte om jag kan spela eftersom min hand är helt blåååå och jag venne vad skolsköterska sa att jags kulle ta det lugnt har bandage just nu också. Men vi får se om det inte gör ont imorgon så ska jag nog spela =) Men ni hade jag tänkt att käka lite innan också men hoppas ni får en underbar helg, kommer nog inte kunna skriva så mycket under helgen. Igentligen har jag dataförbud men fick gå in några minuter men nu måste jag stänga den hejdå!

Torsdag-snart helg

GODMORGON SVERIGE! ska snart börja vandra hemt till älgen för att gå till skolan. Har historia prov idag önska mig lycka till för historia är inte min grej och jag förstår inte så mycket så jag hoppas verkligen det går bra!
föressten har jag mjukis på mig idag det var ett tag sen och det är så jävla skönt måste jag bara säga.
Men nu måste jag gå och fixa det sista, ikväll är det träning som gäller, jag ser faktiskt fram emot det så ciao!


HaHH

                                                          
                                                                       min kusin är lätt sötast i världen!

UNDERBAR ONSDAG.

Har inte kunnat gå in på bloggen sen igår. Så får skriva lite nu.
Det började med att min mobil pajjades kunde inte få sms så jag var väl rätt sur i nästan hela dagen tills den började funka då blev jag väldigt glad. Sen åkte jag och pappa till jakan behövde nämligen nya jeans eftersom mina gick sönder här om dagen! Det blev ett par ljusa från gina som kostade 400kr. Sen forsatte vi vidare och jag fick med mig en t-shirt från carlings,en klocka och massa toffsar som alltid behövs=). Så det var ju trevelans! Sedan var det träning som gällde, vilket gick rätt bra faktiskt,jag tyckte det iaf.När jag kom hem käkade jag kladdkaka det var gott.

Till idag. Jag var i skolan lektionerna rullade på tråkigttråkigt. Sennnnnnnn lallade jag,elika och feleg runt i viksjö lite sen åkte jag och feleg till jakan. Skulle hem till mi mentor sofie nämligen. Fick sällskap av emmie&rossseeeman till stan dom skulle nämligen åkao ch dansa. Sedan mötte jag upp min snälla mentor Sofie i gamla stan. Vi åkte vidare hem till henne. Deras hus var skit mysigt jag blev kär i den!! världens finaste utsikt och allt.
Henrik hade gjort en jätte god lax med spagehetti jag övedriver inte men det var nog den godaste laxen i hela mitt liv!. sen var det en god avokado sallad också!
Sen blev alla vi sugna på kladdkaka så henrik gick och köpte ingridenser sen började vi baka, det var roligt.
KLADDKAKAN BLEV HELT PERFEKT jag döööör för kladdaka seriöst!
Sen hjälpte henrik mig med historian eftersom jag har prov imorgon. HAN VAR SÅ JÄVLA BBÄST PÅ ATT LÄRA! tack så jätte mkt igen!
Sedan vad det dags att tralla hem fick skjuts av min mentor eftersom hon är så himla underbar&snäll. alltså hade jag en skit mysig torsdags kväll........får inte glömma borta söta folke som var med också. jag tog faktiskt kort på han även om de inte var världens bästa som jag lägger ut imorgon tror jag. Men ska ta och sova nu faktiskt är grymt trött, ska även ta sällskap med elika imorgon det var länge sen man gjorde! hejdå allihoppa och glöm bara inte en sak. TUUBISH ÄR BÄÄST OCH KOMMER ALLTID VARA DET CIA! =)

min moooooooooooooobil!

orkar inte skriva min mobil är pajj kan inte få sms så ring om det är ngt!

HEJDÅ!

HAR TJOCKAT MIG HELA KVÄLLEN! FRÅN OCH MED ÄR DET STOPP MED DET, INGE MER GODIS LÄSK INGENTING PÅ MINST 2 VECKOR HEJDÅ SKRÄPMAT HEJDÅ MINA VÄNNER SKA SOVA NU GODNATT!

Onsdag

TJABA! idag har jag varit i skolan dårå lika bajs tråkigt som alla andra dagar. Orkar faktiskt inte med skolan längre jag venne vad som har hänt med mig men jag är trött hela tiden och orkar inte göra nånting. Idag när var påväg hem så ramlade jag och slog i båda mina knän, så nu är båda blåa och upp svulna så jag var tvungen att skippa träningen. Sen precis när jag är hemma nästan så ramlade jag igen fast den här gången på rumpan så jag har skit ont i rumpan och svans kotan kan knapp röra på mig! så jag kunde intr träna idag -.- bajs på det! Jag var tvungen att åka till kista eftersom jag ahr extra engelska lektioner där, den här gången vare rätt så roligt faktiskt börjar bli kompis med folket där så det är roligare nu än vad det var från början. Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem. Sitter nu och chillar framför datan. Ni anar inte hur ont jag har i svans kotan menmen livet är hårt!.....

Imorgon e jag ledig för vi har studie dag vi får se vad jag gör vill igentligen bara vara hemma men som sagt vi får se. Nu hade jag tänk att dricka kaffe sen sova faktiskt är hur trött som helst ha det bra ciao!



JAG ÄR SJUKT TRÖTT EFTER DENNA SÖNDAG!

äääntligen hemma! det var hur lätt som helst att hitta dit, våran gps visade oss rätta vägen fast vi följde efter jennifers bil för att känna oss säkra. det gick superbra iaf. När vi väl kommer fram så chillar vi lite sen börjar värma upp. Vill inte vara taskig nu men fyfan vad vi sög" och jag sög nog mest. Jo vi vann faktiskt matchen men bättre kunde vi. Aja nu äre bara se fram emot nästa match som är mot tyresö på lördag, hemma match faktiskt!
Något som inte var så bra var att frida fick astma attack och höll på svimma det där e så jävla jobbigt har själv vart me om det. Men vi hjälpte henna och sen körde vi hem henne. Hon mådde verkligen inte bra ska ni veta. Krya på diggggggggggg!

HAHAH jävla tjockis jag är sen mådde jags å jävla illa för jag hade inte ätit något på hela dagen förutom frukost så jag och mamma taggade till lidingö och käkade hamburgare! :D mohahaha klockan 10 på kvällen vad säger ni , visst är jag en tjööööööööööckis! Men imorgon är det skola funderar faktiskt på att inte gå e hur trött som helst och har ont i mitt huvud. Men det är nog inte så kul att ligga efter med allt sen vi får se hur det blir helt enkelt! Det var sista inlägget för ikväll ska ta en grov dusch nu sen sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovaaaaa mina vänner godnatt!'''
bjuder på en väldigt,väldigt gamal bild på mig&fridoooooooooooow!

så kan det vara.....

sitter just nu här och ahr lite små panik eftersom ingen verkar veta vart vi ska åka......vi får hoppas på att mammas gs apparat funkar!

SÖNDAG!

Så nu är jag tillbaka i verkliga livet efter gårdagen. Därför tänkte jag berätta lite om igår. Det började med som sagt att jag jobbade på ett cafe i lidingö. Sen var jag tvungen att åka tåg/buss hem brukar få skjuts annars. Men som tur åkte kag tåg för det bar bästa tågresan i hela mitt liv bara en person som fattar trorja. Eller först började någon äckel peddo flörta med mig som följde efter mig ända till jakan det var skit läskigt......Sen så fick jag ett telefon samtal under tågresan och jag e både jävligt glad men endå inte kan jag säga mer får ni tyvär inte veta......Sen påvägen hem träffade jag först denise&nikki som man inte sätt på flera år blev lite snack med dom sen vidare till bussen,då man träffade på bland annats evin, amanda ifrah,sara,aqqqveeeeeeeeeeeeeeeee. Fan vad länge sen det var jag såg aqve vi hälsade på varandra iaf snackade lite sen var jag tvungen att springa till bussen men missade den så jag gick ta en annan buss och gissa vem som var där? aqveeee då snackade vi lite mer vi hade dessutom ett roligt/intressant samtalsämnde =) Sen var jag tvungen att g¨av då vi bestämde oss för att träffas nästa gång hon kommer tillbaka!
Sen kom jag hem och var hur lycklig som helst!
Sen åkte familjen ut och käkade det var väl mysigt! sen när jag kom hem var jag skit trött så jag kollade på film sen fick jag någon jävla kick så jag började plugga grovt! haha sen sjukt skönt att ha vissa saker klart nu!

Idag ska jag göra klart der sista med pluggandet så jag inte har så mkt till den här veckan eftersom att jag har ett prov jag måste plugga till som jag tkr e skit svårt, det är historia -.-
Sen har jag ju faktiskt match klockan 7 idag vi ska möta huddinge, tror inte dom är sådär jätte bra. Men skriver mer ikväll
hejdå alla sötisar!



assoooo å¨gh sjifjsjngdskj

INGA FLER INLÄGG IDAG! DET HAR HÄNT NÅGOT FRUKTANSVÄRT, KOMMER INTE SKRIVA DET HÄR MEN JAG ÄR I CHOKTILLSTÅND SÅ DÄRFÖR KOMMER JAG INTE SKRIVA NÅGOT IDAG, KAN BERÄTTA ATT MIN FAMILJ OCH KUSINERNA SKA UT OCH ÄTA IAF IKVÄLL! HEJDÅ!

lördagggg

tjenamors! Sitter just nu på cafet i lidingö där jag jobbar ska åka hem om typ 2timmar är skit trött. Sen ska familjen ut och äta, ville bara visa att jag levde skriver med ikväll. PUSS&KRAM SKUMBANAN!


fredag kväll

kollade klart på min serie som var skitbra! så jävla bra film, sen drack jag varm oboy också det var gott också. Men sen var det inte lika kul så jag bestämde mig för att gå ut och göra e snögubbe det gick inte sådär skitbra menmen, sen skulle jag vidare till handlarn för att möta michapicha men hon enda uppe vid fjällen och jag pallade aldrig gå dit så jag vandrade runt lite här i viksjö för mig själv sen gick jag hem det var fett skönt ute för det var inte så kallt! Skulle igentligen åka pulka med elmooooooooooooow men jag kan inte -.- för jag ska jobba! fandå jag som blev fett taggad precis läge när det är så mkt snö men vi ska ta dt nästa vecka trorja om snön ligger kvar, vilket jag igentligen inte hoppas! Men det var allt för idag skriver nog mer imorgon från cafet TJADÅ!


ÄNTLIGEN FREDAG !

Sådär jah nu är jag hemma! Min skoladag var inte världens bästa blir så sur på allt skitsnack som går runt hela tiden! orkar verkligen inte med skolan det tar på alla mina krafter just nu! Men nu äre helg yeeeeees. Efter skolan chillade jag och elika i skolan med massa annat folk igentligen skulle vi till fjällen men jag pallade inte, så jag och elika taggade till grillen och käkade kebab! haha det är typ 4e gången jag äter där den här veckan. ÄR MAN TJOCKIS SÅ ÄR MAN! haha sen gick vi tillbaka till skolan jag mötte upp elma så åkte vi hem till henne, vi satt mest och chillade haha jag älskar hennes mamma hon e så skön! Men smo sagt vi satt mest och snacka och skrattade väldig mkt också, sen var det bara springa till bussen elma skulle till rinkeby skulle följa me men min mamma vägrade svara i tele så det blev aldrig av -.- men nästa vecka ska vi nog åka dit najssnajss.......Nu sitter jag hemma har aldrig varit såhär trött min älsklings serie börjar snart på turkiska ska fixxa popcorn och dricka sen chilla groft framför TV,n yeees så ser min fredag ut.  Imorgon ska jag jobba har inte planer för kvällen och på söndag e det match............. ha en rolig fredags kväll ciao alla snyggingar!




FREDAAAAG WOW!

godmorgon bloggen&alla andra. Idag funkar min mobil- Y-E-S! vaknade precis och har börjat fixa mig. Har på mig jeans och min nya t-shirt som e så coooool =) nej jag driver bara.....efter skolan ska jag ta sällskap med E&J till fjällen och antaglgen hälsa på någar där, sen ska jag tillbaks till skolan och möta elma så blire väll chill hemma hos henne antagligen. Vi får se vad som händer ikväll vill kolla på film med ngn , ? Men hoppas alla får en toppen fredag hejdå! =)

stressdagar gillar jag absolut inte!

Idag är det inte min dag! Min mobil hade tydligen inte laddats ikväll, eller så har den gått sönder men iaf så funkade inte alarm grejen. Och jag försov mig! vaknade runt tjugo i åtta tog på mig världens slaks kläder svarta mjukis och min tjocks jbbk tröja. Hann inte ens sminka mig, bara skit lite mascara. Sen när jag väl e påbäg ut så gick min väska sönder igen!? skit irriterad så jag typ skrek och sen rusha till skolan helt slask! Men det viktigaste var ju att jag hann till nationella provet, och jag tror faktiskt det gick bra =)......sen hela dagen var jag på flumm humör hela dagen kändes det som, jag dansade till och med för elma ett tag när de va typ helt tomt skolan yeäh så var det ungifär i skolan idag.
Sen efter skolan skyndade jag mig hem för min faster fyller år idag så alla ska samlas hemma hos min farmor och fira det roligtroligt! Ska snart börja fixa mig ska ha mina nya jeans och min nya t-shirt har jag bestämt mig för! Men skriver mer imorgon kommer nog inte ha tillgång till datan någon mer idag, föressten är det någon som vill umgås imorgon? har inga planer in för helgen förutom att jag har match.


en bild på mig från jullovs avslutningen!

nationella imrogon -.-



jag&the roseeeeeeeeeeeeman men ska ini duschen nu sen sova ha de gött allihoppa!

börja kommentera mera!

         
kommer lägga in fler bilder imorgon! =)


skönaste onsdagen!

shuelulu bloggen&alla människor! hur har eran dag varit då? jo min var super iaf pch nu är jah hur trött som helst. Men ska berätta om min dag. Jag och min kära vän rosman möts vid jakan stationen halv 1 och åker upp till söderhäjden för att träffa på min kompis ailin dårå. Men sen när jag skriver sms till henne säger hon att hon är sjuk? amen najs vi som var nästan framme! Men vi åker iaf upp och träffar söta tamaradara först men sen hade hon lektion så vi sitter och chillar med angie&helen ett tag. Men sen så började deras lektion också så vi skulle gå in till skolan och vänta på sofije&tamara. På vägen möter vi jojjäh&jennifer. Sen sitter vi i skolan och alla lärare säger att vi inte får vara i skolan självklart har jag kontakter så jag säger att vi redan har fixat med en lärare att vi får vara där inne. Sen kommer sofie och tamara, rafii,sandra lise och massa folk som man inte har sätt på ett bra tag och hälsar på alla. Men sen skulle jag och rosman sola men det blev ändrade planer så vi taggade till kista. Men rose e så osmart så hon tar världens omväg vi åkte till sumpan först sen till västra skogen jag venne vad men till slut kom vi fram till kista och påvägen träffade rosman massa caaaaaats! jaja sen går vi runt i kista centrum ett bra tag rose köper massa nya kläder sen blir klockan 4 och då åkte vi tillbaka till jakan. Vi gick ner till ''träffen'' och käkade världens godaste kebab, mums säger jag bara! Sen lallade i runt i jakan centrum för rosman skulle leta efter en väska men hon hittade inte så vid 6tiden rullade vi hem till våran kompis elma, där drack vi juice och käkade kakor sen vid 7 tiden skulle vi rulla hemåt eftersom vi skulle köpa lite grejer till imorgon. Men på väg hem träffar vi på rosmans kompis alexandra, jag svär typ världens gulligaste människa! hon var skit skit snäll iaf så vi satt ute och chillade lite hon hade en hund också den var faktiskt snäll, men jag var endå rädd haha (a).....Sen följde hon me oss till stationen sen åkte jag och rosman ner till viksjö-ica och köpte dricka och sånt till nationella provet imorgon hahahah men självklart ekade rosman efter mig =) hähä nää skojar bara! Sen chillade vi lite till där ute för jag var tvungen att ''vädra'' mig lite mohahah sen taggade jag hem och käkade kladdkaka! Jag har även hunnit förbereda mig till nationella provet lite ska ta en varm dusch snart sen sova! man måste ju vara pigg imorgon. önska mig lycka till!

ska lägga in lite bilder på mitt rum och sådär, skulle det inte vart roligt att se den ? =) =)
föressten hända det två skit bra grejer idag! :D men det får ni tyvär inte veta! ciao!

yeäh

 *jag lever tung dör ung kommer till himmlen som kung*
 


Min onsdag!

godmorgon allihoppa! Idag är jag skit pigg och glad vet itne varför. Från och med idag ska jag se allt positivt har jag bestämt mig för, låter det som en bra ide? iaf just nu hållet jag på och fixar mig sen ska jag äta något sen blire åka till jakan och möta min kära vän rosman. Vi hade tänk åka till tallbohov skolan och träffa några kompisar sen ska vi sola, det var riktigt länge sen jag solade faktiskt men idag ska det bli av! Sen ska vi till elma och chilla lite eftersom att hon har tråkigt hemma men hoppas alla andra har en bra dag för det kommer jag ha pusshej alla sötnosar!



dör för dig!

så lätt är det inte.....

fanfanfan skulle aldrig lagt upp den dära bilden! ingen vill sola nu bara för att halva världen har blivit rädda efter att dom såg bilden -.-

hahah

jag e skit trött! ville bara säga det......

idag är det tisdag, sen onsdag , sen tooooo.............

äntligen har jag tid att skriva! det är så att jag har typ itne varit hemma idag. Det börjar med att jag slutar fett tidigt typ runt 2, sen ringer jag mamsen och frågar om hon kan hämta mig eftersom att vi skulle till jakan och köpa skorna. Hon hämtar mig runt tre tiden så åker vi dit. Skorna var fett stora blev fett lackk men jag köpte dom endå haha! Sen åkte vi vidare till outlet för jag behövde nya jeans! köpte ett par vanliga mörk blåa från en affär som heter hollies, jeansen kostade bara 149 kr och satt rätt bra faktiskt! sen blev det kebab emd bröd sen åka hem. Sen var det träning som gällde och det gick rätt bra faktiskt iaf för mig. Nu sitter jag här framför datan och chillar ska snart duscha sen sova trorja e skit trött. Imorgon blir det besök i tbh men ingen vill ta sällskap med mig alla e bajs hejdå!

föressten så var inte nationella provet så svårt som jag trodde, men får hoppas på det bästa iaf!

CHRIIIIIIIIIIS BEREZYYYYYYYYYYYYYYYYY BABY BOOOOOO!


tisdag-naionella

Godmorgon alla glada! idag fick vi lite längre sovmorgon eftersom att vi har nationella. För första gången har jag ätiti frukost man får ju intebli hungrig när de e prov eller hur? men hinner inte skriva mer , får ju inte komma sent idag! hejdå skriver mer ikväll!

lalalalalal jag e bästttttt

Nu är jag hemma. Ni vet inte hur ledsen jag är, dom dära skorna var slut -.- ååååh! men mamma lovade att vi skulle till jakan efter skolan och köpa dom! hoppas verkligen dom inte är slut menmen jag fick iaf lite grejer med mig hem. Ett par svarta leggings med drag kedja =) och en t-shirt med en typ flicka på eller vad man ska säga ;p och ett par små örhängen. Det var allt har precis käkat världens godaste kladdkaka ska snart duscha sen sova! måste vara pigg till nationella imorgon! men ha de bäst mina vänner ciao!


I LOVE YOUUUUUUU

Måndag avklarat

hemma från skolan nu. fick sällskap av elika hem så skönt att kunna snacka ut faktiskt. Nu sitter jag hemma och det enda jag tänker på är NATIONELLA PROVET imorgon jag inte sådär skit nervös men lite är jag ju. Sen måste jag ju välja gymnasie och sånt där jag vill gå i solna men tror jag att jag ska gå i jakan pga massa grejer men på ngt sätt känns det endå skönt. Óch jag ska välja sam-juridik det är helt klart!

Men ska snart åka till kista med mamma ska köpa nya skor och en t-shirt jag vill ha och kolla efter jeans! får verkligen hoppas på att jag hittar några. Sen har jag extra engelska där -.-
hejdå!


snälla kan ALLA skriva vad dom tkr om mina hög midjade jeans! dom flesta tkr dom e fina men känner mig verkligen inte bekväm i dom, så kommentera vad ni tkr! :D

skolaaaaaaaaaah imorgon

snackade nyss i tele med elika runt en timme. Så jävla skönt att kunna snacka som förut. Vi pratade i största delen om kläder hehe så imorgon har jag i ingen aning om vad jag ska ha på mig men vi får se. Sen pratade vi även om chris brown konserten hahah fy fan vad jag garva '' jag såg allting in action'' föresten rip elikas&mitt örhänge.
Men imorgon ska jag till kista ska köpa en t-shirt jag vill ha om jag får pengar om min mother vilket jag får hoppas på. Träningen imorgon med u20 är inställd vilket käns rätt skönt eftersom jag ligger efter i skolan så imorgno måste jag plugga! Sen äre ju två nationella prov den här veckan döda mig -.-
men jag ska faktiskt sova nu e skit trött pusshej!

mitt lag

                                      


söndah bitches!

fy fan vad det är skönt att sova ut! Jag vaknade och gjorde frukost till mig och min lille brosha, åkte inte till kusinens match för jag ville sova haha. Men vi käkade frukost och sådär sen fixade jag mig och chillade framför datan. Sen blev jag skit sugen på kladdkaka så jag gick ner och bakade de. Vi hade även skit god glass hemma så då käkade jag det tsm med kladdkakan! jag är inte bäst på att baka men det smakade faktiskt gott.
Igentligen borde jag plugga lite men jag orkar inte! är skit trött och helt hängig sen igår haha undrar vad det beror på.
Men idag ska jag bara kolla på film och sen ikväll ska jag ta en skiiiiit lång dusch och göra hår inpackning trorja och sånt där ni vet man brukar göra på söndagar.  Troligen kommer det fler inlägg men mera bilden och sånt där idag eftersom jag inte kommer ha ngt bättre för mig ;p

<3


JAG ÄLSKAR DIG, BARA DIG!

LÖRDAAAAAAAG/SÖNDAAAAG MORGON!

hahaha bästa dagen på länge! Det börjar med att jag har match mot skuru vi vann med 68-17, och själv tyckte jag att jag spelade rätt bra.
Sen kommer jag hem och duschar skit snabbt fixar håret och allt sen blire åka till vad heter de, prince palats? eller något ni vet där bredvid willys. Det var nämligen så att min morbrors,frus brosha hade brölopp och ni vet turkar, man har ju fetaste festen då hahah omg bästa dagen. Först käkar vi mat och sådär även min syssling var där. Sen började alla dansa och självklart börjar mamma putta fram mig för att jag ska börja dansa men jag vägrade från början! hahah sen så kunde inte jag och sysslingen sluta dansa, jag tog iaf av mig mina skor och vi dansade som fan tillslut vare bara hon och jag kvar på scenen. HAHAHA XD sen var klockan runt 11 då var jag skit trött så vi åkte hem, även min syssling kom hem till mig. Vi var fortfarande inte trötta så vårt dansande försatte här hemma, vi lärde oss även en turkisk dans som vi inte var så bra på. Sen kom mina andra kusiner hem till oss, jag och sysslingen började göra en skit bra dans show och sedan visade den för våra mammor. HAHAHAHHAAH skit roligt vare och nu är jag skit trött, svetten bara rinner.
imorgon hade jag kanske tänk att åka och kolla på min kusins match, sen måste jag plugga missade jävligt mycket i skolan förra veckan måste komma ikapp ni anar inte hur mkt läxor jag har! åååååååh just nu hatar jag skolan!

MEN GODNATT ALLESAMMANS ska ta en dusch och sova herrå!

RSS 2.0