puss&kram

                                                  
         
                                                                      godnatt på er människor. ska upp tidigt imorgon måste möta elma imorgon bitti halv åtta, jaja! sovgott puss!

fler bilderrrrrrrrrrr





jag e trött faktiskt.

hemma från träningen. Det va väl en helt okej träning tycker jag faktiskt eftersom vi bara var 6pers. hallå vart är alla?  vi ska åka till göteborg snart tjejer, och alla vi vill komma långt då får ni faktiskt börja komma på träningarna så vi kan spela mkt och så :)
Har inte så mkt att skriva faktiskt, förutom att jag beställde en svart sport bh idag, tänkte att ni kanske ville veta det.
Sitter här och snackar med en rolig kompis just nu på msn om saker som hände i helgen. Samtidigt som jag har ansiktsmask och hårinpackning i håret. Ska snart duscha och **** benen. Så nu vet det mina kära läsare. men nu ska sluta skriva och lägga in lite andra roliga bilder från helgen. =)

jag längtaaaaaaaaar.

              
                                                      sitter och snackar med tina just nu. och vi har bokat limo nu till skolbalen. fy fan vad jag längtar kommer bli galet kul. Och där inne ser det exakt ut som på bilden, det är den limon vi ska ha! är den inte snygg?

snaaaaaaaaaart lov, härligt föfan

shulelulu folket! hur e läget !? själv mår jag väl helt okej, eller jag e rätt så trött faktiskt. Men idag är det träning som gäller, jag är galet taggad! tränade ju typ inget i torsdags eftersom att min hand blev fuckad, sen fredags täningen blev inställd, och igår fick jag ju inte träna för vi hade släkt, och vi hade ingen match i helgen. Så som ni ser har jag inte spelat basket på jätte länge! Så idag gäller det att köra hårt!
Skolan var väl som vanligt,tråkigt. hahah förutom att jag har fått höra från folk att mitt hår va ''speciellt'' att jag såg annolunda '' fin'' ut :s och att mina kläder och grejer va fina, haha saaaaaaaay what!? hade ju föfan mjukis, va fan slask! haha jajaj det var trevligt att höra iaf. Man blir ju faktiskt lite gladareeeeeeeee.
Duktig som jag är så håller jag på att planera en basket lektion som jag ska hålla i på fredag. Måste göra bra ifrån mig jag e nervös! Men duktig som jag är har jag redan planerat det mesta vilket käns skönt. Så ikväll blir det att plugga symfoni orkestern, haha kan ingenting kommer få ett hårt IG. jajaaaa kan inte göra ngt åt saken.
På torsdag är vi lediga också fy fan vad sköööönt!

Men nu måste jag gå och fixa mig till träningen vi hööööööööörs bitches!

sov gott människor

har kämpat me att måla mina örhängen, dom blev inte så fina för lila färgen tog slut haha så det fick bli lite rosa också xD jaja.
Börjar klockan 8 imorgon med matte, suuuuuuck! jaja, vi närmar oss lovet iaf! ville bara säga godnatt, för nu ska tuubishen sova!


                                 
                    
                                 PUSSS&KRAAAAAAAAAAAAM, a juste har laddat in en massa nya låtar till min ipod också, så alla vet!

lalalalla

Frida&angie tyckte om att dansan! =)



jusefin&tuubish, haha va fan garvar jag åt? xD


sara&linaaaaaaaaaa =) <3


fler bilder kommer när jag fått utav dom andra =).............

måååååååååndag broshaaaaaaaaaan

tjenareh alla människor!......ååh jag e så trött, de e inte sant! seriöst skolan tar all min kraft, orkar inte med skolan längre -.- men snart är det lov som tur. Som sagt var mina sysslingar här, vi käkade middag, tog en promenad ute,, chillade ute och sen dansade vi galet mkt! det var skit kul. Har suttit och läst lite i hemkunskaps boken, men orkar inte mer. känns som jag kan allting men kommer endå få IG, den dära fucking leeeeeeeeaa kommer sänka mitt betyg -.- hon har redan gett mig varning på att jag kommer sänka mig hon e fan störd i huvet hatar henne! jaja nog om henne.
Ska snart ta en dusch och sen sooooooooooooooooooooova så jag e pigg till imorgon.
men vill ni veta vad jag ska göra innan? måla mina guldiga bamboo örhängen till lila (a) yeäääh om dom blir fina ska jag nog ha dom imorgon =)

Nu hade jag tänkt att lägga in lite fler bilder från helgen, så det blir lite roligare att läsa bloggen!


29mars........ imorgon är de skola -.-

                                        
                                            
              godnatt på er alla människor,nu väntar ännu en jobbig skolvecka på mig.
 men sen är det äntligen påsklov, yey! pusssssss<3

JAG E BBÄST


JAG VAR VÄLDIGT GLAD.....SOM NI SER




JENNIFER&JAG


TUUBISH,JENNIFER&JOJJÄÄÄÄÄH


ANGIE,TUUBISH&JENNIFER.....JAG E FUL, GARVAR ÅT NGT MEN BJUDER PÅ DEN



JENNIFER VA OCKSÅ GLAD =)

FLER BILDER KOMMER IMORGON........


söndag, bitcheeees

haha har inte orkat skriva hela dagen. Men nu innan jag går och lägger mig tänkte jag skriva lite.
Igår blev festen hos jojjäh, riktigt lyckad. Kände mig som en mamma som vaktade allihoppa.Men det var kul endå!
Orkar inte skriva mkt, men tänkte lägga upp lite bilder nu, och då får ni ta och kommentera folk, speciellt matte =) mohaha.

Idag är de då söndag, vad brukar man göra på söndagar? jag brukar inte göra nånting förutom att ligga i sängen och kolla på film. Men idag tog iaf jag&elika en sväng ut och snackade. Vi va nere på gulan haha våran ''mötesplats'.  Sen blev de en sväng ner till ica för att köpa godis. Sen kom jag hem och har inte gjort nånting alls. Hade tänkt att plugga idag till hk provet, men nej jag orkade inte, så kan de gå.
Och imorgon kommer de en massa släkt till oss, även mina sysslingar ska bli kul! dom kom aldrig igår eftersom att jag inte va hemma, och dom ville tydligen träffa mig också så imorgon kommer dom. Vilket innebär att jag inte kan gå till träningen, jaja måste endå vila lite så min handled inte blir cp.


FÖRESSTEN JAG HAR JU GLÖMT ATT SKRIVA ATT JAG HAR KLIPPT LUGG. SERIÖST, DET ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FULT! DET E FAN PINSAMT! ..........hoppas de blir långt till efter påsklovet :(

nu har jag inte så mkt mer att skriva vi hörs imorgon ciao!<3

lööööööööööööööördag föfan!

tjenareh allihoppa! har inte sådär jätte mkt tid att skriva men jag skriver endå. Igår gjorde jag inte sådär jätte mkt va skit trött! min kusin kom hem till oss, så vi taggade till ica köpte skit mkt godis&dricka sen chilla hemma och kollade på film. hur skönt som helst och mysigt.

Idag där emot e jag sjukt pigg. och taggad som fan.
Det började med att jag vaknade, åkte och jobbade med min morbror. Det var väl rätt så kul.
Sen skyndade jag mig hem som faaaaaaaaaaan. När jag kom hem så duschade jag skit snabbt, fixade linas pressent och började fixa håret. Nu har jag precis klätt på mig, ni får se dagens outfit imorgon har faktiskt tagit kort men hinner inte lägga in nu.
Nu ska jag bara fixa det sista, sen åka hem till jojjan där det är feeeeeeeeeeeeest. ska bli sjukt roligt, har hört att dom har fixat rätt mkt, och de e kommer va roliga människor där så nu e jag taggad! :) men nu hinner jag inte skriva mer, komemr bomba med bilder ikväll hade jag tänkt, så langar säkert in bilder imorgon. Jag tror de här blir första&sista inlägget idag men ni får ha en skitbra lördag för det kommer jag ha! pusss&kram, skumbanan!

26mars

tjenareh alla människor! hinner inte skriva jätte mkt ska faktiskt sova e hur trött som helst. Men iaf idag gick jag lite tidigare från skolan eftersom jag skulle vara med min mentor. eller det var någon aktivitets dag där hela mentorprogrammet skulle vara. Vi gjorde massa olika saker och vi var i lag. Så jag lärde känna två nya människor och dom var hur trevliga som helst. Innan jag mötte upp min mentor så köpte jag faktiskt pressent till lina som har fyllt år. hoppas hon gillar min pressent. Köpte även ett par jätte söta trosor till mig själv =)
Men iaf runt halv sex tiden var allting slut. Och jag trodde att jag inte skulle hinna till min träning. Men jag sprang som en galnin och knuffade alla människor, ni anar inte jag krigade för mitt liv. Som tur var tåget två minuter försent så jag hann precis! yeeeeeeäääääääh.
Men när jag väl kommer fram så känner jag att jag har skit ont i handleden, detvar helt sjukt kunde inte ens skjuta!?!?:s jag blev hur ledsen som helst, sköt som ett cp seriöst. Sen på uppvärmingen körde vi nånting och då fick jag typ bollen precis där jag har ont. ni anar inte hur ont jag hade, så jag gick faktiskt av plan. Efter ett tag kändes det lite bättre, kände mig som ett cp hela träningen inte kul. Och nu har jag fortfarande skit ont, som tur e u20träningen inställd imorgon.
 haha oj det blev ett långt inlägg iaf.
imorgon är det freda *lycka* har inga planer faktiskt ska bara chilla hade jag tänkt,kanske bio på kvällen med lillebroshan vi får se. På lördag kommer mina sysslingar tydligen hem till oss, ååååh vad kul! sen på kvällen är det fffffffeeeeeeeeeeeeeeesttttt hos jojjäh med massa folk. kommer säkert bli skit roligt! =) =)

men nej nu ska jag sova godnatt på er!

25marsssssssss

tjjenareh allihoppa! idag e jag inte sådär jätte tött faktiskt. Kan bero på att jag fick lite extra sömn idag.
men om några minuter hade jag tänkt gå ner till skolan, har nämligen nationella prov. önska mig lycka till, men det är uppsats delen och de är jag rätt så bra på faktiskt, men vi får väl se hur det går.
Men nu måste jag fixa det sista sen gå till skolan.hejdå

                                                                       


                                                                    
                                                                                             GRATTIS LINA! <3

måste sooooooooova,

tjenareh alla människor! e hur trött som helst orkar inte skriva. Men kan snabbt berätta om min dag, som vanligt var det hur tråkigt som helst i skolan. seriöst våran skola e fan tråkig -.- ahah förutom på lunch rasten då vissa hade lite '' små krig'' så då satt vi tjejer och kollade på det var iaf rätt så kul. Efter skolan käkade jag&elika på grillen, gott!
Sen hem och taggade till träningen. 6pers va vi på träningen för er som undrar det var väl en helt okej träning.
Sen kom jag hem,duschade och nu e jag här.

Planerna för imorgon är:
sjukgymnasten
gå till frisören
säga grattis till lina.
gå ner till hallen om jag orkar.

nu orkar jag inte skriva ngn mer ska sova hejdå på er!
föressten e jag sjukt taggad till lördag nu mohahahaha!

a juste omg vi har nationella imorgon? önska mig lycka till!

JAG E SKITFUL, MEN BJUDER !

                                                 
                                               NATHALIE FORSBERG TKR OM ATT SMYG FOTTA TROR JAG!? HAHA

glöm aldrig de

                                               
 
                                                                                           JAG ÄR BBÄST!

måste duscha..........

shulelulu......hemma från träningen. Vi spelade match nästan hela träningen, det var väl kul men lite små tråkigt på samma gång. Längtar iaf till våran träning som är imorgon! Sen fick jag även reda på att det inte direkt var någon tjejmiddag på lördag eftersom de inte bara var vårat lag som skulle vara där, men det blir nog kul endå. Jag har iaf bestämt mig för att ta många bilder på lördag har typ inga bilder på mobilen vilket är tråkigt. 
Det var allt jag hade att sägaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........


FY FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL GÖTEBORG, DE HÄR ÅRET KOMMER BLI GAAAAAAAAALET KUL! =) =)

23 marsssssssss

tjenareh alla människor! förlåt för att jag inte skrev något igår men jag orkade inte ;p
men jag gjorde typ ingenting igår, låg hemma kollade på film käkade middag gjorde min turkiska läxa. mja inget mer, en vanlig söndag helt enkelt.
Idag så va jag hur trött som helst. och helt slask i skolan. kände mig fett obekväm hela dagen fan hahah, hade nästan inget smink häller idag? stolt föfan.
Men iaf, och vill ni veta en grej jag fick godkänt på engelska nationella jag e så jäääävla stolt&glad. dom som känner mig vet att min engelska e svag och att jag faktistk hade IG varning i de. Så nu e jag riktigt glad och behöver inte tänka på de något mer.
Idag var det tydligen inte någon träning med u20 utan med div4. Ska även inte till kista på den dära jävla engelska grejen idag, kanske ska sluta gå helt men vi får se. Men nu orkar jag inte skriva mer, skriver mer ikväll puss!


att göra den här veckan:
måndag- teknik läxan (bball träning)
tisdag.( bball träning) glöm inte musik läxan!
onsdag nationella, färga håret, sjukgymnasten eller så var den på torsdagen. ( kanske gå ner till hallen) GLÖM INTE ATT SÄGA GRATTIS TILL LINA!
torsdag- engelska muntligt nationella. ( bball träning)
fredag. köpa pressent till lina.
lördag. tjejmiddag hos jojjääääääääääääh!

mjah har typ inga läxor den här veckan, men skrev upp lite andra grejer också för att itne glömma bort! =)

så är det........

         
                                                                                 hej, vi e bbäst!                                    

                                                              

LÖRDAAAAAAAAAAG

äntligen har jag tid för att blogga lite. som sagt det började med att jag åkte till jakanskolan satt seck med jojjan&lina. F94orna mötte JKS, dom som vi mötte för två veckor sen och vann med 3poäng. Men dom här mötte JKS F94or men dom hade med några braiga 93or också, men järfälla vann ändå.
Sen skyndade jag mig för att byta om och sådär.
Sen började vi spela, jag trodde faktiskt att vi skulle förlora från början, eftersom dom här hade vunnit mot de laget vi förlorade mot förra veckan. Men trots de kämpade hela LAGET SKITBRA, jag e fan stolt över er tjejer. Man märker verkligen att när vi vill vinna så gör vi det. MJAAAH vi vann med 12 eller 14 poäng mot ALVIK, vilket är skitbra.
Jämfört med förra veckan spelade vi mktmktmktmktmkt..........bättre! jag älskar mitt lag! =)
Själv tycker jag att jag spelade rätt så bra. Som sagt kom min mentor och hennes familj och kollade på så de va ju mk trevligt. Sen kom mamma och hämtade mig vi gick och käka någonstanns det var jätte gott.
Sen åkte vi vidare till någonstanns i bromma där vi handlade massa grejer. Min mamma har bestämt att vår familj ska börja bli nyttig så hon köpte hem en massa fullkornsmat och ekologiskt jag venne vad xD sen nästa vecka ska vi tydligen köpa en soda stream maskin YEEEES! Men så vare med saken, jag fick även en massa hår produkter,ansikt grejer,smink borttagning och sånt där ni vet sånt som tjejer alltid behöver. Sen köpte vi en massa gottigottti och sen dess har vi varit hemma och kollat på film hela familjen riktigt kul&mysigt måste jag säga.

Imorgon är det söndag dårå, vilket betyder att jag igentligen behöver pluggish men jag glömde alla mina böcker hemma så nej jag kan *tyvär* inte plugga får göra allt på måndag istället. Så va de med den saken, så om någon vill göra något imorgon RING BARA. Måste även säga att folk har blivit väldigt dåliga på att kommentera.så den som kommenterar meeeeeeest den här veckan får en meny 4 på träffen på fredag mohahahah =)

men nejps nu ska jag hitta på ngt, eller klockan är 12 så det finns nog inte så mkt att göra xD men ska faktiskt lägga in lite bilder nu.............

LÖÖÖÖÖÖÖRDAG!

godmorgon! har jätte ont i mitt huvud, men trots det är jag glad. Har jag faktiskt match idag och min mentor Sofie,henrik och deras barn ska komma och kolla toligtroligt =)
Men innan vår match ska jag,jojjäh,och lina sitta seck till f94as match.
men iaf vad gjorde jag igår dah. Det började med att jag mötte upp B fick en grej sen rullade vidare till viksjö där jag mötte elmaaaaaa&feeeleg först. haha vi satt några minuter och chillade, sen gick vi in till ica också och som vanligt började jag och feleg snacka om hundar,haha svär jag och feleg har grovaste minnen när det gäller hundar xD Men iaf sen mötte vi upp jooooooooooooosefin vid vår skola också.
Sen mötte vi upp massa annat folk och chillade lite ute, sen kom flora&ailin sen hände de massa knas grejer jag inte orkar skriva om eftersom de hände rätt så mkt. haha men kul vare iaf, speciellt ailin var skit roligt =)

sen vill jag tacka min kära vän josefin för det fina slaget igår. =)
kommer lägga in bilder ikväll, fast har typ inga från kvällen men kan lägga in andra eftersom de va ett tag sen jag la in bilder mohahah men nu ska jag vidare och fixa mig hejdå och önska mig lycka till på matchen vi möter ett svårt lag får se hur det går!

19 mars, imorgon är det fredag =) wohooow

godagens. hehe orkar inte berätta om min skoldag eftersom de va så tråkigt. eller kan ju berätta att en viss person bröt nästan av min arm idag, hahah fast jag kanske busade lite innan (a) jaja =)
har annars fått min underbara snygga mobil idag som jag är kär i hähä.
om ungifär en timme är det träning är rätt så trött faktiskt men ska försöka tagga till innan.
annars gör jag inget mer förutom att snacka med josefin på msn och det är lite små kaos när det gäller imorgon hahahahaha ni anar inte asso.
Men nej nu orkar jag inte skriva, skriver mer ikvälllll tjaddddååååååååååhhhh =)

snart helg =)

hahahah fan vad kul det var i hallen idag. Jag kommer ner dit, träffar på jusefin&jennifer&annniiiie =). Jag och annie skjuter lite, tränar på straffar och sådär. Sen skulle vi köra match en mot en. helt seriöst fy fan vad jag garvade. jag och annie skulle träna lite på att ''stajla'' det gick väl helt okej, men sen blev de lite ''för mkt'' hahahah seriöst riktigt länge sen jag garvade så mkt xD. Sen körde vi lite match mot eklund&tommy gick väl inte sådär jätte bra menmen.
Har inte så mkt mer att skriva förutom att jag kunde aldrig hämta ut min mobil för tydligen behövde min pappa vara med jaja han ska hämta ut den imorgon på morgonen yeeeeeeeey. Nu ska jag kolla lite på bilder sen sova tror jag e skit trött tjadå!



                                 
                                                    Här har ni en bild på mig&min morbroooooooooor!


18 marrrrrrrrs

HEEEEEEEJJ! gud vad glad jag är. Har inga läxor tills imorgon, har även sovmorgon imorgon. Solen skiner, och min mobil har redan kommit även om jag beställde dne för två dagar sen och dom sa att de skulle ta en vecka ;o aja e fett glad iaf =) och solen skiner ju också, kan de bli något bättre? men nu ska jag iaf fixa mig lite sen dra ner till hallen och spela lite eftersom jag endå inte har ngt att göra här hemma. Hejdå skriver mer ikväll antagligen kommer jag lägga in bilder också som jag kommer ta med min mobil, men vi får se om jag hinner ta hejdå på er så länge =)

onsdag.

godmorgon alla glada människor! känner mig lite extra glad idag utan anledning, eller det kan bero på vädret. gud vilket skönt väder solen skiner kan de bli ngt bättre? jag tror iaf att våren e på väg äntligen.
skippade engelskan idag på morgonen behövde lite extra sömn men nu måste jag skynda mig till skolan. funderar på att gymma idag det va riktigt länge sen. vi får se ska iaf dra ner till hallen idag vilket va för typ 100år sen. jajaj nu måste jag skynda mig till skolan hejdå =)

en trött och tråkig tuubish

gaaaaaaaah vad jag e trött det här e inte sant!  men iaf det gick väl rätt så bra på träningen idag. Det blev även en hel del snack efter träningen, vilket var rätt skönt. Sen kom jag hem käkade världens godaste mat, sen duschade jag och nu sitter jag här. Ska snart smörja in mig i lotion sen sova amen fy fan vad jag e trött de här e inte sant! -.- aja hejdå!



tisdagggggggg

tjaaabaatjenaaahallå! nu är jag äntligen hemma, eller jag har vart det ett tag. Jag e sjuuuuukt trött ni anar inte.
Men iaf i skolan hände de inte så mkt, lika tråkigt som alla andra dagar. åååh mitt liv i e så tråkigt just nu de enda jag gör e typ skola-träning-skola-träning&maaatch.
De e självklart skitkul att spela basket men ibland måste man faktiskt göra andra saker också, så på fredag hade jag&josefiiin tänk gå på fest ngn stanns så om de e någon som vet redan nu vart de finns så är de bara säga till. =)
längtar faktiskt till helgen, ska ha match också och dom e skitbra. jaja har inte så mkt mer att skriva nu måste börja fixa mig till träningen så hejdå!

jag vet föressten att min blogg e skit tråkig för jag inte har några bilder och så, men näääästa vecka när jag får min underbara mobil så ska jag bomba med bilder, så håll ut =)

wohooooowww har beställt en ny mobil =)

oj oj oj har inte hunnit skriva ngt inlägg idag. men så kan det gå.
har igentligen ingen lust att skriva idag e hru trött som helst, mitt huvud dödar mig fortfarande har känt mig helt svim färdig hela dagen åh så jobbigt! Tänkte faktiskt skippa u20 träningen idag har mkt plugg och jag måste faktiskt vila upp mig e sjukt trött.
Har inte så mkt mer att skriva faktiskt förutom att jag beställde en telefon nyss. så om en vecka kommer min nya mobil hem till mig jag är lycklig.



                                                       
om en vecka är du min. och den här gången ska jag sköta om dig bra. haha det är helt sjukt jag har fått typ 5nya mobiler på ett år. Så pappa sa att det här blir min sista. men nu ska jag ner och ta el alvedon sen dricka te eller ngt varmt känner mig sjuk -.-


skola imorgon! -.-

ååh jag mår illa! har skit ont i huvudet. ska sova nu. godnatt!
 
 jag e bbäst !

söndag

shulelulu allihoppa! trots allt blev min söndag inte så tråkig. chillade hemma till kanske runt 6tiden sen taggade jag till min morbror dårå där vi käkade middag&fikade efteråt mkt gott. Sen fick dom gäster också, min mamma&pappa kom också. Sen blev det för mkt så jag nästan mådde illa, det blev fett varmt så jag smsade denise, som e granne med min morbror om hon ville träffas en stund. Först gick de inte men sen vid halv 10tiden så kunde hon och då spraaaaaaaaang jag ut!
haha fick vänta några minuter på henne vid skogen, *läskkigtttt* såg hundar&katter överallt! iaf sen kom hon vi han itne göra sådär jätte mtk eftersom jag skulle hem -.- haha men vi hann iaf snackat lite om allt och vi ska antagligen träffas någon dag och bara snacka. Trots allt som har hänt mellan oss så saknar jag tiderna med henne, jag menar vi va bästisar i mer än 5år&alla minnen vi har haft e oslagsbara! men nog om det. nu hade jag tänk att duscha sen sova en jobbig skolvecka väntar på mig ciao allihoppa!


            
                              här får ni en gamal bild på mig och ddenise!

hahaha kul grej

Hur bortskämd är du egentligen?



Du har

[x] märkes-skor

[x] märkes-jacka

[x] tv på rummet

[x] dvd på rummet

[x] dator på rummet

[x] telefon på rummet

[x] en kamera

[ ] en videokamera

[x] din familj har en bil

[x] din familj har fler än ett hus

[x] din familj har fler än två hus

[ ] din familj har fler än tre hus

Total: 10




Du har sett

[] just my luck

[] john tucker must die

[x ] titanic

[ ] moulin rouge

[x] high school musical

[x] high school musical 2

[x] epic movie

[ ] dude, where's my car?

[] the perfect man

[ ] the wedding crashers

[x] freaky friday

[] legally blonde

[ ] not another teen movie

[] bring it on

[] bring it on again

Total: 5



Du säger ofta

[ ] whatever

[x] oh my god!

[x] venne

[ ] cutie

[ ] sweetie

[x] nehe ?

[] säkert ?

Total: 3



Totalt: 28

1-16 = ghettokid

16-21 = normal

22-28 = bortskämd unge HAHAHAHA, eller inte.....

29-34 = överklass-snobb


söndag

godmorgon människor! idag e jag på bättre humör. tänker fortfarande på matchen igår, fyfan vad dålig jag var -.- PINSAMT!
aja, e rätt så pigg idag kan bero på att det var riktigt länge sen jag sov såhär länge. Planerna för idag var igentligen att plugga, men nej seriöst jag orkar inte! Så jag följer istället med mamma&pappa hem till min morbror&hans fru, kanske kan hitta någon människa som vill umgås med mig där i jakan, roligare än att sitta här hemma. Men nu ska jag faktiskt duscha skriver säkert mer ikväll hejdå på er så länge!

lördagggggggggggg

åååh fy fan vad jag va dålig idag! gaaaaaaaah skämms verkligen. vi förlorade iaf, kommer inte ens ihåg resultatet. men så kan det gå ibland. E sååååå sur också venne varför igentligen, kanske för att jag spelade så dåligt, men skulle säkert spelat bättre om vissa kan slutat klaga på allt man gör aja inget jag bryr mig om.
Ikväll ska jag inte göra nånting e sjukt trött, har inte ens duschat ska göra det sen kolla på film. hejdå!

MITT LAG ÄR BBÄST!

jag och annie banan ska gå och kolla på 94ornas match. roligare än att sitta hemma och va nervös till halv fyra liksom.
Sen ska vi käka&köpa powerrade till mig. Men nu måste jag fixa kalrt mig eftersom jag ska möta henne om en timme.
men önska mig lycka till nu.

och här kommer en fråga: vilka tror ni vinner järfälla eller djursholm?


                                                                                        JAG ÄLSKAR ER!

grattis söttiiiis :)

                                  
                                    GRATTISSSS JENNIFER SOM FICK EN LILLASYSTER IKVÄLL =) <3

JBBK VS DJURSHOOOOO! KOOOOM

GODMORGON ALLIHOPPA! e sjukt glad idag, sitter och lyssnar på skön musik och taggar till matchen. ska kriga som faaaaaaan idag skiter i vi ska vinna tjejer.
men iaf nu på morgonen har jag itne hunnit göra så mkt förutom att käka frukost med lille broshan&kusinen.
Matchen börjar ju rätt sent så tills dess vet jag inte vad jag ska göra, kanske åker och kollap å 94ornas match faktiskt men vi får se om sagt.
Men nu ska jag forsätta chilla, omgggg vad jag längtar till matchen helt sjukt haha =)
men langar säkert fler inlägg eftersom jag inte har så mkt att göra.............

omg de e ju fredag den 13de?

haha känner mig sjukt äcklig. Har fortfarande inte duschat fastande vid datan.och vet ni vad jag mer gör? dricker varm choklad mohahahah =)

OUUUF!

                                                                
KAAAAATTTTIIIIGGG ELLER HUR?

FREDAG FÖFAN

shooooo breeeeeeeeeee. sådär äntligen har jag tid för att skriva. Det började med att jag kom till skolan och hade engelska-nationella. Trodde det skulle vara svårare faktiskt men det gick vääl helt okej, hoppas jag iaf. Men jag gjorde bara läsförståelsen. Hörförståelsen gör jag på måndag =) 
Sen har jag bara lallat runt i skolan, blev även mulad av kim i min klass. HATA SNÖ! ibland går dom fan över gränsen, haha fast jag tror jag gjorde på kim innan så han ville nog hämnas (a) jaja.
Föressten var jag skit äcklig i skolan har aldrig känt mig såhär slaks i hela mitt liv trorja -.- ah men nu räcker det.
Efter skolan fick jag skjuts av min moster hem. skyndade mig som fan eftersom att träningen var fram flyttad till 5, och jag slutatde ju halv fyra så fick stressa till lite.
När jag väl kommer fram så trodde jag att det skulle vara skit jobbig träning eftersom linnea sa att dom inte hade gjort någon spring övning på hela veckan och dom brukar alltid göra det minst en gång per vecka så jag trodde att jag skulle dö, eftersom jag var hur trött som helst.
Men nej det var faktiskt jätte kul tyckte jag för typ första gången, vi spelade rätt mkt och sen scott övningar och så jätte roligt =) sen hade vi johan som tränare också, han e gryyyyyyyyyyyymt bra!

Vad gör jag nu? ingenting faktiskt. kom hem käkade chillade lite med papsen  och sådär. a justeeeeeeeeeeeee jag e så glad. Jag lyckades över tala pappa, jag ska få en ny mobil =) wohooow eftersom att en viss idiot som inte har något liv tog sönder min mobil. åååååh ni anar inte hur glad jag är nu. Hoppas jag får den nångån nästa vecka, men förhoppnings vis inom två veckor. =) tackk gode gud.

Nu ska jag duscha sen kolla på film, min kusin e hos oss. Eftersom vi har en jätte viktig match imorgon så måste jag tagga upp mig och samla energie =)

ALLA KOM TILL JAKAN SKOLAN HALV FEM IMORGON, GLÖM INTE! 
NU SKA JAG GÖRA ANSIKTS MASK-DUSCHA-VILA-SOOOOOOOOVVVAAAAAAA YEÄÄÄH SYNS IMORGON HA DE GÖTTTT CIAO!

träning på en fredag=najjss

hinner inte skriva mycket, måste skynda mig ltie u20 träningen är framflyttat till fem. Så nu måste jag sätta fart och fixa mig skriver mer ikväll puss!

godmorgon

fy fan vad jag är nervös inför nationella seriöst, fast jag vet redan att jag inte kommer få godkänt eftersom jag suger på engelska! jaja måste endå göra mitt bästa. tror jag går hem efter nationella, har ont i mitt huvud och e skit trött.
Nej nu måste jag börja fixa mig lite smått hejdå ha trevlig dag och lycka till på nationella alla 9or!

längtar till lördag

fy fan vad jag e sårad&sur. om det inte var nationella prov imorogn skulle jag fan skippa skolan, jaja får iaf spela basket imorogn vilket är posetivt. och på lööördag är det match, jag e grymt taggad ska ni veta ! =) yeäääh...... nu ska jag dricka vatten och sova, måste ju vara pigg till provet imorgon godnatt sötnosar !

TORSDAG FREDAG IMORGON

jhfroewhfuefge e så jävla sur på en person just nu. Den personen kan fan ta och tagga jävligt långt bort. han e så *** så töntig, opatetisk ALLT! ush ush nog om den fula personen nu.


Idag var ju som sagt på museuum, hahah omg sen råkade jag och jossan åka fel (a) så vi passade på att äta på donken och chillade lite, men sen ringde ronny och fick lite grov panik så då åkte vi tillbaka. Och eftersom jag e bbäst så hittade jga vägen wohow jag e så grym!
sen i skolan ruttnade jag som vanlig dådå börjar bli riktigt tråkigt i skolan faktiskt speciellt när skolan bara e full av omogna människor som e jobbiga.

Sen var det träning som gällde kom dit lite tidigt men som tur var det öppet, så då blev det lite '' skojj'' spel med nicklassssssss&tommy. haha kul vare iaf sen kom mitt lag då började vi träna och det var mest spel, sånt som jag älskar.
Sen taggade alla vi till CRABBBAAANNNSS MATCH! haha omg det var skit kul men dom förlorade bara med 3 poäng -.- gaaaaaaaah dom spelade iaf skitbra eftersom sist förlorade dom me typ 40 poäng? jaja.....  a juste haha jag skrev upp mig på en lista man kunde vinna olika saker, och jag vann? haha ett X-BOXX SPEL gav den till min lille broder, då blev han glad =)

Och nu sitter jag här hemma och e helt död, e skit nervös för nationella imorgon! hoppas verkligen det går bra SNÄLA GUD HJÄLP MIGGG!
nej nur räcker det imorgon kanske jag inte hinner skriva vi får se. a juste det är träning med u20 på kvällen hoppas jag inte glömmer, hoppas någon påminner..... (A) hahah men nu blev det för låånngggggggggggggttt, ciao bella!


TORDAGGG

godmorgon! allt bra med alla? själv mår jag super bra idag! längtar som bara den till träningen ikväll =)
just nu håller jag på och fixa mig, ska ha mjukisdress idag pallar inte fixa mig, ska ändå bara till skolan liksom.
Halv 9ska jag möta elma i skolan för hon ville låna min ipod, sen vid 9 ska jag vara i jakan stationen för vi ska åka till museuum hoppas det blir roligt, bättren vanliga lektioner iaf (a) höhö. Men nej nu räcker det skriver,skriver mer ikväll för nu måste tuubish gå&fixa klart sig hejdå!

snart helg

                                      
                                                laddar ner lite ny musik, min vän elma skickar också massa bra låtar
                                                       ska lägga in på ipoden snart sen slagga e hur trött som helst! 
                                                                                                 puss på alla!

rolig onsdag kväll föfan

Nu är jag hemma. Det började med att jag åkte till jakan träffade Narin&camilia på bussen satt med dom och snackade ett tag, sen skulle dom av så jag forsatte vidare. Sen chillade jag runt i jakan ett tag sedan åkte jag vidare till stan. Där chillade jag också ett tag, köpte ett par jordan-bling-bling-örhängen.Eller venne om de är jordan men det är iaf ngn som hoppar med benen utåt. Det ska föreställa typ '' basket hopp '' eller vad man nu ska säga hahah  ;p
Sen mötte jag upp sofie dårå, vi gick först till stadium och köpte en vanlig vit t-shirt till mig eftersom jag skulle designa den själv på kulturhuset. Efter det gick vi till kultur huset, vi satt och pysslade och massa grejer SKITKUL! och min mentor e typ bäst på att designa så hon hjälpte mig att göra en jätte cool '' basket t-shirt''. Ska ha den som uppvärmnings tröja på matcher. =) kan lägga in en bild på den någon gång. Min mobil har gått sönder helt tack vare en tönt i min skola så nu kmr jag inte få en ny på ett tag om den inte bli fixat vilket jag inte tror.
iaf efter vi varit där käkade vi på donken och nu e jag här hemma sköööönt.

hade helt glömt bort att vi skulle till museuum imorgon skönt att slippa två jobbiga lektioner. På kvällen imorgon är det träning smo gäller- är skit taggad. Sen ska vi kolla på crabmans match yeääääääääh dom möter något bosniskt lag dom e skitbra! kollade på förra matchen när crabban mötte dom, och då förlorade dom så nu hoppas jag dom vinner på HEMMAPLAN!

Nu ska jag göra ansiktsmask&hårinpackning sen dricka massa vatten- eftersom de e bra för huden haha. Sen sovaaaaaaaaaaaa. Och nu avslutar jag mitt inlägg här biiiiiiiiiiiiiiiitches vi syns imorgon ha det bbäst från den bästa tuubishen.


                                      

wawa wawa wawa wawa hata rubriker


                                                    nu har jag fixat  klart mig! ska snart ta bussen till jakan chilla där lite, sen åka till stan. Vi syns ikväll sötnosat! ciaao
              
glöm inte att mitt lag e bbäst"


jag e bbäst

a juste hade svenska nationella idag- gick väl inte så som jag tänkte eftersom vissa inte ens brydde att man va i deras grupp. menmen finns inget att göra åt saken gjort gjort. Men min lärare vet ändå att jag e bra på att prata så det gör nog inte så jätte mkt- som tur.

shoooo bre snorunge välkommen till sverige haha kommer ni ihåg den?

hatar vissa personer grovt mkt. hatar skolan just nu. Träningen gick rätt så bra för min del.kollade på dam matchen dom spelade mot 08 skit spännande, dom vann med två poäng. Kom hem duschade. ska sova snart.
taggad som fan till matchen i helgen. vi ska slå dom håååårt den här gången!
har inget mer att skriva, ska till stan med sofie imorgon också så det blir ett inlägg sent, ciao.

aah juste sen så får vi ju inte glömma att jag e en tjooockis. Käkade kladdkaka också idag.


GODMORGON inlägg

Godmorgon alla glada människor. Känner mig väldigt glad idag utan ngn anledning haha jaja. Är väldigt trött, men annars mår jag helt okej. Har inte så mkt att skriva nu på morgonen ska läsa igenom läxan vi hade tills idag sen ska jag fixa det sista, sen tagga till skolan. Skriver mer när jag kommer hem ha en underbar dag. och jag är taggad som fan tll träningen! =)

MÅNDAGGGGGGGGGGG

shoooo bre! har inte haft så mkt tid idag att skriva. orkar inte skriva just nu häller e sjukt trött. Idag har jag iaf varit i kista, fick med mig ett par bling bling örhängen och en t-shirt och ett par skit sköna rosa trosor =) sen såg jag en skit kattiig jacka den var rosa, men fanns i gul&blå också och min madre lovade mig att jag skulle få en sån så nu e jag glad som en jag venne vad.....Sen blev det donken också. U20 träningen var inställd idag, riktigt skönt faktiskt skulle endå aldrig pallat så nu ser jag fram emot träningen imorgon.
Sen så var jag ju hos idrott kliniken också, mitt knä hade blivit mkt bättre eftersom att jag har tränat men min fot hade blivit mkt värre, så nu måste jag köpa skydd&tejp som jag måste ha på träningarna&matcherna ska prova det ett tag om det blir för jobbigt så skippar jag nog de hahaha (a)

I skolan har vi även beställt hummer limo tydligen vi ska åka massa tjejer typ 10pers? först var vi 5 men sen ändrade vi planerna. E så taggad längtar som fan! :D
åååhhh kan det inte bara bli sommar nu också längtar som fan till turkiet, och göteborg cupen, balen, avslutningen gaaaaaaaaaah vill ha sommar nu!


jaja det blev ett konstigt inlägg men det är upp till er om ni läser eller inte, ni fick iaf reda på vad jag har gjort idag det var ju själva saken men nu ska jag faktiskt ladda in nya låtar sen soooooooooooova godnatt!

YEÄÄÄÄH

JÄRFÄLLA F93- DJURSHOLMS INDIENS 14MAR 16:30 O JAKAN SKOLAN ALLA KOMMER OCH HEJJAR PÅ OSS AIIGHT? =)

JAG ÄR STOLT ÖVER ER TJEJER!

tjah allihoppa! fan vad jag är glad.  Vi hade ju match idag som sagt, och ännu en gång var det skit spännande.
Vi ligger under hela matchen med 3poäng, ett tag låg vi till och med under med 8poäng. Men eftersom att vi är bäst spelar vi skitbra sista sekunderna och jag vette fan vad som händer, men vi lyckas sätta bollarna och vinner matchen med 3poäng! skit spännande match ni skulle se, och jag spelade skitbra, riktigt länge sen jag spelade såhär bra faktiskt haha till och med föräldrarna såg vilken energi jag hade (a) som sagt jag ahr ju laddat hela helgen och de märktes.......Nästa vecka spelar vi mot djursholm hemma om jag inte har fel, och då måste alla komma och kolla på eftersom att sist förlorade vi med 3poäng trorja så den här gången ska vi vinna!


Söndag morgon

godmorgon allihoppa! hinner inte skriva så mycket har precis käkat frukost och ska snart fixa klart mig. Har match som ni vet mot JKS fy fan vad jag är nervös, dom kmr säkert spela skitbra. jaja vi måste också spela skitbra, jag är såååååååååååå taggad så nu jävlar! men nu måste jag taggis samling om 40min och min mamma är inte ens hemma, ska ringa ochf råga vart hon är nu så jag inte kommer försent hejdå på er och önska mig lycka till nu!

BBAAALLLL

hittade en sida hos min kompis blogg karimi.blogg.se de stod att man skulle få flera besökare, brukar aldrig tro på det. Men daaaaaaamn vad många läsare jag hade idag omg de e fan sjukt på en dag hade jag helt plötsligt fått hur många som helst......hähä kommer inte ihåg vad sidan heter nu men den va skitbra iaf =)


GODNATT PÅ ER NU!

lördag kväll !

shoooo bre! ojojoj har inte bloggat på hela dagen har haft fullt upp. Det började med att jag vaknade väckte mamma så åkte vi till jakan skolan. Det var nämligen lördags basket där och min mamma bakade till föräldrarna där haha sen träffade jag även Ailin&tamara där, chillade lite där med dom sen kom min morbror och hämt upp mig så åkte vi till cafet.
Jobbade där till klockan fyra sen skyndade jag mig hem fixade mig snabbt och skulle möta upp elma&hennes kompis, men sen när jag väl är framme vid vallen så blire självklart något fel så jag kunde itne möta henne, så jag smsade en kompis och fråga om hon kunde komma ut och möta mig inte så kul att gå över en  plan där alla spelar, helt själv liksom? men nej icke sa nicke det kunde hon absolut inte göra så det blev aldrig av att kolla på en kompis match som jag ville göra. Och eftersom att elma aldrig kom så taggade jag till mina kusiner, för min mamma va där sen kom det en massa gäster och en kompis till mig så vi chillade, kollade på film och sådär myyysigt!
Och nu är jag hemma klockan är 11 och jag sitter fortfarande här? nej jag ska faktiskt gå och sova! för ni vet ni varför, imorgon möter vi JKS fyfan avd jag är nervös vi måste verkligen vinna iaf spela bra ska kämpa tills jag dör!
nej nu e jag seriös ska borsta tänderna och sova ska faktiskt upp rätt tidigt imorgon så hejdå på er!

                                             JÄRFÄLLA F93 VIS JKS, VILKA TROR NI VINNER?



                                              

joooosefin ramberg!

ni vet josefin som jag delade min förra blogg (bbest.blogg.se) med? aa det är så att hon hade ju blivit modell och det går bara bättre och bättre för henne. Hittade skitcoola bilder på en kompis blogg så jag blev tvungen att lägga ut!
jag seriöst dör, jossan? du e sjukt söt&cool!




seriöst kolla på henne?

äntligen freeeeeedag

shuuuuuuuuuuue allihoppa! hur e läget? a jo med mig är det faktiskt bra förutom att jag är hur trött som helst, seriöst mer trött än mig kan man inte vara höhö. Iaf lektionern flöt på som vanligt och det gick bra på alla lektioner. Efter skolan taggade jag och elika till ica där vi chillade, och vi såg en tant som var helt sjuk hon gick runt och snackade med människor hon inte kände......omg ni skulle se hennes öron har aldrig sätt större typ störren hennes huvud eller näh kanske inte men dom var skit stora iaf.......Sen kom jag hem mamma hade fixat mat kyckling&ris mums! Sen bakade hon kladdkaka som va hel perfekt! så nu sitter jag och äter de.....förutom dte fick jag min betskena idag omg seriöst så jävla skönt att bara bita på den, har haft sån jävla tandvärk i flera månader så de va fett skönt att ha den på.

yeäääh det var allt jag hade gjort idag inga planer inför kvällen, första fredags träningen med u20idag hoppas det går bra, vilket inte brukar göra så ofta jaja vi får se. Hoppas ni har en trevlig fredags kväll annars ciao på er !

tordag

shuuuuuuuuuuue allihoppa! förlåt för dålig uppdatering med det har hänt en jävlans massa på sista tiden både bra&dåligt. Orkar inte berätta om alla dagar men kan berätta om idag. Skola som vanlig och lektionerna börjar flyta på riktigt bra, vilket känns super skönt. Sen kom jag hem chillade lite käkade och så. Sen var det dags för träning, vilket gick skitbra vi spelade bara match nästan men i olika versioner xD.
På söndag är det match mot JKS jag ska kriiiiiiiiiga. Vi vann med bara 1poäng förra gången och det var lite små tur kan man säga. Så den här gången hoppas jag verkligen det går bättre. Så på lördag blir det att vara hemma och inte äta skräp mat och tagga inför matchen.

Och mina fredagar är planerade. Från och med imorgon börjar jag träna med u20 från klockan 8-9 trorja? inte sådär jätte najs tid, men spelar ingen roll måste bli bra på basket ! (:
Men har inte så mkt mer att skriva ska sova snart e sjukt trött. ciao!

träningen var bra

sådär jah hemma från en skit jobbig men rolig träning. Vi körde en massa skott övningar som jag älskar, och lite '' små matcher'' eller vad man ska säga. Men sjävklart körde vi djävuls banan, mja de kanske hörs på namnet det är SKIT jobbig. Men som tur satta jag alla straffkasten så behövde inte köra så många ggr (a) höhö ingen kanske inte fattar men de gör inget ;p
När jag kom hem käkade jag räksallad och nu e jag skit mätt, försöker plugga men det går ingen vidare. Fick nyss höra att det gick något skit rykte om mig om det är ngt ni undrar eller hör kom till mig då tro inte på allt skit ni hör =)
yeeäääääh så kan det gå men nu måste jag taggish och duscha sen ska jag slaggish vi hörs imorgon hejdå!

Måndag- skolan har börjat igen

alååååååh, hemma nu efter en skön skoldagen. Måste faktiskt vara ärlig och säga att skolan var rätt rolig idag, första gången på länge som det gick bra på alla lektioner. Klarade No provet, och har börjat fixa engelskan&svenskan så det känns sjukt sköönt. Nu har jag fixat klart mig och ska snart åka till kista. Därifrån blir det u20 träning, hoppas verkligen det går bra och hoppas vi får spela match höhö (a) men vi hörs ikväll puss! <3



Måndag- skoldag

godmorgon allihoppa! idag e jag faktiskt rätt pigg. Har redan fixat klart mig idag har jag på mig världens chill kläder och nästan ingen smink, för första gången? Jag ahr iaf på mig jeans som e mjuka så dom e sköna, sen en skit stor bob marley t-shirt och mina gröna bamboo örhängen. Sen håret i en bulle =) så sköööönt.
Det var väl allt jag hade att skriva, igentligen det finns inte så mkt att skriva på morgonen jag menar man har ju inte hunnit göra så mkt....jaja får se om jag hinner skriva efter skolan ska åka till kista sen därifrån direkt till träningen. Men nu måste tuubishen taggis hejdå allihoppa!


puss&kram, skumbanan

nu ska lilla tuubisen sova för hon är jätte trött. Men som tur får jag lite extra sovmorgon imorgon eftersom att hemspråket är inställd, yyeeeees! godnatt på er och sovgott!
                                       
                                                                        we play after my rules, bitches!

skola imorgon



gissa vad jag gör just nu?
jag dricker varm choklad =) de e så jäkla gott!
men nu ska jag duscha skriver säkert ett till inlägg innan jag sover.
vill ni veta en grej till?
jag ser fram emot u20 träningen imorgon för typ första gången haha.

bild


 jag påväg till jobbet i lördags =)

skön dag


 1.t-shirten jag köpte och rosa strumpbyxorna
2. t-shirten,strumpbyxoena,priset jag vann på matchen, och en liten bit av klänningen :p
3. priset igen.


tjingelingggg

shulelul, kom gem från stan för en stund sen. Jag köpte väskan som jag ska ha på balen det är en liten lila den e skit fin. Sen fick jag med mig en rosa sjal som jag ska ha som ''jacka'' till balen. Sen köpte jag en vanlig svarta kofta också som e skit skön. Sen blev det donken och hem. Sitter just nu och ladda ner massa låtar, ska lägga in dom på ipoden sen.
Ska chilla lite vid datorn sen duscha, kolla på film och sova imorgon e det faktiskt skola :P

ska lägga i bilderna nu......

söndag

godmorgon! känner mig sjukt utvilad idag, vilket är bra eftersom imorgon är det skola böööööh jag vill inte -.- jaja finns inget man kan göra skola är ett måste! iaf har precis käkat frukost med broshan&kusinen och nu väntar jag på mamma så vi kan åka in till stan och köpa den dära väskan som jag ville ha, den kommer passa perfekt till balklänningen, fan vad jag ser fram emot det nu, can't wait! aja nu ska jag fixa klart mig så hörs vi ikväll puss!



här får ni se en bild på min underbara vän elma, har lagt in flera bilder nu på datan men dom får ni se ikväll baj!

godnatt sötnosar

min mobil dog så jag hann aldrig lägga in bilderna -.- så det får bli imorgon! 
Grattis till min syssling som fyller 15år idag! Nu ska jag sova e skit trött vaknade 8 idag, och imorgon ska jag sova ut grooovt för sen är det skolan och prov som väntar ciao bella!


skön lördag

tjenareh alla mäniskor, huuuur e läget? Nu är jag hemma, eller har varit det hela kvällen. När jag kom hem var min kusin här dom hade en skit rolig turkisk film med sig så vi har kollat på den hela kvällen med chips&dip. fyfan vad jag har blivit tjock under lovet, men nu börjar skolan och då ska det bli ändring !
Och vet ni vad jag har gjort mer ikväll? jag har pluggat som en galning! e klar med nästan allt som jag behövde bli klar med ska jobba lite matte imorgon bara så nu e jag glad att jag har det undan. Imorgon får vi se om jag åker till stan, kanske inte orkar men isf drar jag iväg och gymmar!
Men nu ska jag kolla på hsm3 igen (a) jag älskar den vad ska man göra.
a juste ska langa in bilderna från igår också dom kommer snart.......

RSS 2.0