helluuuuuuuu

snart ska jag iväg till jakobsberg skolan för att kolla på matchen som var innan våran dårå together with jojjääääh. 

                          
           sen är det vi , jbbk F93 som spelar kom och kolla.!
 jbbk- skuru jakan skolan 14:30



lördag

vaknade typ nyss har har bara hunnit duscha! och jag har samling om en och en halv timme.......så vi får se om jag hinner kolla på matchen innan! eftersom att jag måste torka mitt hår, pattare, klä på mig och massa shiit!
aja det var jävligt skönt att sova ut annars!
ska taggis ner nu och käka frukost får se om jag hinner blogga nånting mer innan matchen ciao så länge!

världens bästa fredag!

shulelulu, det här är en utav världens bästa fredag trorja faktiskt! Har varit på topp humör hela dagen, alla lektioner gick bra osv. Förutom att jag blev grooovt muvlad i skolan utav vissa töntar, så nu har jag blå märken överallt blev även '' släpaad'' i snön så vare massa stenar under så hela min arm e fucck upp har plåster och grejer för jag började blöda -.-Men jag e också bäst lyckades muvla några iaf! =)

Efter vare ju bio som gällde med jojjan igentligen, men stackkarns tå har blivit värre jag lider med henne! Så hon kunde knappt gå.......Vi som verkligen hade sätt fram emot att se den underbara filmen i taket lyser stjärnorna. Men vi ska försöka gå på den på söndag då vi kanske kan få sällskap av jennifer också som inte kunde idag? =)
Men det blev endå en lyckad fredag, det blev bio med min kära kompis elma och hennes andra 3 kompisar hahah! xD
Jag och elma möttes i jakan vid runt halv 6 sen åkte vi till kista och mötte dom andra som var elmas kompisar dårå dom var väldigt trevliga. Vi kollade på filmen '' changeling'' trorja den hette och den var skit bra en film som är baserad på riktigt. Filmen rekomenderas!
Sedan åkte jag och elma hem runt halv 10 kanske? hahah vi var så hungriga så vi lallade runt i jakan och försökte hitta en öppen restuarang. vi hittade ett gatuök och käkade kebab typ klockan 10 haha men det var skit gott hade inte ätit ngt på hela dagen typ.
Sen var det bara att springa till bussen. Det var massa människor som kastade snö bollar på bussen blev fan rädd xD

Men sen när jag skulle ham vare ännu läskigare var tvungen att smsa med en viss person för att kunan gå hem, gick mitt i en skog sen var jag om ringad av massa packade ungar och hundar jag venne vad, höll på kissa på mig svär!
Men det var endå en skit mysig fredag jag och elma har bestämt att vi ska åka till hennes gamla skola typ och hälsa på hennes kompisar också som vi gick på bio med eftersom vi har halv studie dag nångång nästa vecka eller veckan där på.

Det var ju allt som hände dårå och tycker fortfarande skit synd om min kompis jusefin eftersom hon inte kan spela imorgon! Men vi ska mötas lite innan och kolla på vad vare P92ornas match trorja. Men det var allt jag hade att skriva ha en bra helg , kommer nog skriva ett sent inlägg om vad jag gjorde imorgon eftersom att jag har match först halv 4 i jakan skola kom och hejja på föfan vi behöver stöd! Sen är det hem och fixa säg snabbt sen ska vi till en släkts brölopp eller vad de va! men hejdå :)



huvud personen i filmen......

MATTEN DÖDAR MIGGG

JAG HAR MATTE PROV IMORGON, OCH HAR JAG PLUGGAT? SVAR NEJ.
TÄNKER JAG GÖRA DET? SVAR NEJ
VAD ÄR MIN FÖRSTA LEKTION IMORGON? SVAR MATTE!
HUR KÄNNST DET? SKIT BRA FÖFAN! * NOOOOT*

torsdag kväll

hemma från träningen ny duschat och klart!.....har matte prov imorgon men jag orkar nte träna så får det bli den här gången!
Imorgon är det fredag först skola och jag vill inte gå, funderar på att inte göra det faktiskt den här veckan har varit så jävla jobbig. men vi får se hur det blir med saken.
Förutom det är jag inte på sådär jätte bra humör, men vet inte riktigt varför men ska lyssna på lite chris breeezy låtar så kanske jag blir gladare.

Imorgon är det bio som gäller annars med jojjäh som jag ser fram emot men ha en bra kväll hejdå!

IMORGON ÄR DET FREDAG YEEÄH

sådär hemma från skolan. Rätt skön skoldag faktiskt alla lektioner rullade på och det gick snabbt =).
Sen efter idrotten hände det grejer, men inte roliga grejer. Den personen ska lugnt dö imorgon grooooovt. 
Jag blev mulad i skolan idag inte kul alls jag hatar verkligen det asso gaah jag bli så sur!
Men snart äre det träning som gäller i tallbohov som jag ser fram emot , men ser ännnu mer fram emot till matchen i helgen wohooow, jag, annie och jojjan ska iaf stajla hahah =)
shiiiit klockan e ju fan över 5 måste börja fixa mig nu hejdå!

föressten imorgon ska jag och jojjäh på bio vi ska se I taket lyser stjärnorna ha de bra så länge puss!



JAG BLIR SÅ JÄVLA ÄCKLAD AV DEN HÄR BILDEN, EN TJEJ SOM HAR FÅTT CANCER AV ATT SOLA SOLARIUM! VÅGAR MAN SOLA NGN MER?

29 januari

dags att gå till skolan för den trötta tuba. 
        

jag är sååååå trött

sådär jah nu har jag duschat klart gjorde även en hår inpackning ....och nu ska jag smörja in mig i brun utan sol hoppas det blir bra för en gångs skull sen ska jag smörja in mig i vanlig lotion sen borsta tänderna sen sova måste vara pigg imorgon så jag orkar gå på alla lektioner! =) hejdå&godnatt sötnosar!

imorgon är det torsdag babyyyyyyyy

kom hem från sporthallen nyss, det var fett roligt idag =) haha det var jag, jojjäh,jennifer&annie där vi tränade på att stajla in för helgen, som vi hade tänkt att göra......sen körde vi lite bumbep från tre poängaren och ajg var ju självklart bbäääst :D
sen körde vi massa straffar och massa olika övningar så vi tränade rätt bra endå :D
ska snart duscha och fixa mig har sovmorgon imorgon yeääääg, hade tänkt platta håret imorgon har inte gjort det på en hel vecka fyfan vad jag e duktig! jag har bestämt mig för att inte göra det på vardagar eftersom att jag brännde mitt hår sist plus det växer snabbare om man itne plattar så ofta :D
Imorgon re träning dårå som jag faktiskt ser fram emot.....men det var allt jag hade att skriva om hejdå!


doooown syndrom som jag tyckte var spännande på NO,n idag  =)

ännu en skoldag klar

gaaah så fking trött jag har varit hela veckan även om jag var hemma igår och vilade ut! Idag var jag helt slask i skolan och orkade inte med nånting, men jag och jossan har iaf kommit på en plans vi ska gå på jakt efter en viss grej haha mer säger jag inte =).
Ska ner till hallen om kanske en timme för jojjan&annie ville det! även om vi inte har någon riktigt träning så äre skönt att bara gå ner och träna på skott och skjuta av sig lite.


                  MATCH I HELGEN, HEMMA MATCH 15:30 I JAKAN SKOLAN KOOOOOM OCH HEJJA FÖFAN! =)



onsdag

godmorgon! ni anar inte hur trött jag är, skulle kunna stanna hemma idag också men då blir nog mamma inte så glad så jag måste till skolan vaknade tio över 7 så jag ahr rätt brotom till skolan nu.
jag orkar inte e så jääääääääääääääävlaaaaa baaaaaaaajs trööööööööööött aja skriver mer när jag kmr hem pusshej!



I miss you......

skööön dag.

SITTER NU HEMMA HOS KUSINERNA OCH CHILLAR, TRÄNINGEN VAR ROLIG FAKTISKT ELLER HELT OKEJ VI HADE VÄL BRA TEMPO OCH SÅDÄR. SEN GICK VI TILL SPORTHALLEN SKULLE KOLLA PÅ DAMLAGETS MATCH. JAG OCH JOJJAN SNACKADE PÅ VÄGEN DET VAR SKÖNT ATT SNACKA UT LITE EFTERSOM ATT BÅDA TKR SAMMA SAK OM VISSA GREJER OCH SÅDÄR =).....NÄR VI VÄL ÄR DÄR SÅ FICK JAG TA ETT SNACKK MED SELMA ANGÅENDE EN GREJ SOM JAG IGENTLGIEN INTE BRYR MIG SÅ MKT OM LÄNGRE MENMEN.......JAG VET INTE OM JÄRFÄLLA VANN FÖR DE VAR TYP JÄMT NÄR JAG GICK DE VA BARA 3 MIN KVAR SÅ :P 
IMORGON SKA JAG VÄLJA GYMNASIUM OCKSÅ, DET BLIR JAKAN, JAG OCH JOJJAN BESTÄMDE ATT VI SKA VARA TSM OCH SÅDÄR SKA BLI GRYMT KUL FAKTISKT! =) PÅ FREDAG BLIRE ÄVEN BIO MED JOJJAN KANSKE LINA&JENNIFER OCKSÅ TRORJA VI FÅR SE =) VI SKA SE '' I TAKET LYSER STJÄRNORNA'' JOJJÄH HADE LÄST BOKEN OCH SA ATT DEN VAR SKIT BRA ÄVEN MÅNGA ANDRA SOM OCKSÅ HAR SAGT DET SÅ DEN FILMEN MÅSTE JAG SEEEEE HAR JU FÅTT PRESSENT KORT AV ****** OCKSÅ HAHAHA.... aja det var allt jag hade att skriva fråga mig inte varför jag skrev med stora bokstäver men nu fick det bli så , imorgon måste jag till skolan även om jag verkligen inte orkar jajaja hejdå&godnatt!PUUUSSSHEJ

TRÄNING OCH DAMLAGS MAAAATCH IKVÄLL

träning om typ en timme ska börja fixa mig och så nu. Sen ska vi gå och kolla på dam lags matchen så jag e väl inte hemma för än typ 9 kanske? langar ett inlägg då hejdå!

Inte så snygga glasögon
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH SÅ SÖÖÖÖÖT

jag<3cb

det blev en sväng för bi barkaby det var så tråkigt att ruttna här hemma, fick med mig en jätte gullig t-shirt hem. Ska ha den o skuuuulan tomorrow. =). Sen blev det donken och sen åka hem, nu sitter jag här och gör ingenting är super mätt och lyssnar på låten take you dooooown den är super bra!
Men nu behövde mamma hjälå där nere så jag ska ner och hjälpa kanske hinner skriva ett till inlägg innan träningen annars skriver jag mer ikväll ciao bella!


Föressten kommentera lite vad ni vill att jag ska skriva om t.e.x om ni vill se mer bilder eller om ni vill veta ngt mer om mig elle liknade saker det kanske är tråkgit att bara läsa vad jag gör på dagarna&helgerna och sådär, plus skämms aldrig för att kommentera även om du inte käner mig! :D


jaaaaaaaaaaag&flaaaaaaaaaaaaaaws

tisdag yaooooooo

Ingen skola för mig idag. Det sved som fan i halsen imorse och jag hade verkligen energie idag för att gå till skolan så jag stannade hemma.
Har precis ätit en skit god frukost ska ta och duscha snart sen vila till ikväll då det är träning, man får ju hoppas på att det är några som kommer idag. Men jag har inget mer att skriva just nu ha en bra dag.!



ska jag vara ärlig- saknar mitt gamla lååååånga hår!


jag innan skolanm nån gång förra veckan! Men nu har jag druckit varm choklad, ska borsta tänder sen sova jag börjar få tårar för att jag är så trött! så godnatt mina vänner!

tuuuubish breeeeeeeee


hahaha japp igentligen är jag en grov pluggis i skolan!

högmidje jeans- inte min grej


hahah bilden är suddig, men ni ser endå hur jag såg ut idag, ska försöka slänga in en bild på mina coola rosa bamboo örhängen också nån gång i veckan =)

Måndag

alåååååh, jag tror jag håller på och bli sjuk. Jag har skit ont i hela kroppen och är yr hela tiden, mitt huvud aaaaaaaaaaaaah det gör så ont!
Kom nyss hem från u20 träningen själv tyckte jag att jag kämpade på jävligt bra. och nu mår jag inte alls bra.....har duschat och fixat mit nu ska nog sova snart men måste först ta en alvedon.
haha föresten fick jag fetaste utskällningen av min lärare idag för att jag itne gick till skolan o fredags hahaha. Nu har jag tydligen '' alla ögon på mig '' tyvär så bryr jag mig inte om det =).

Men det var allt jag hade för idag, kommer nog itne bli så mkt bloggade i veckan det har hänt en jävla massa saker och jag mår inte alls bra! Men ska ändå försöka uppdatera så hejdå!




jag älskar dig!


skola imorgon....

klockan närmar sig 10, jag är rätt trött faktiskt men endå inte. hahah vad konstig det lät menmen. Jag har fått massa bilder från chris brooooown konserten men jag orkar inte lägga in dom nu men jag lovar att jag gör det imorgon =)
jojjääääh skickar även video, men jag har ingen aning hur man lägger in ;p det käns fortfarande konstigt, att jag liksom var på hans konsert och såg han live. jag är så glaaaaaaaaaaaad!

Imorgon hade jag tänkt ha på mig midje jeans, ni vet dom jag köpte förra veckan tsm med rosman (a)
fast jag tkr dom ser skit konstig ut på mig inte alls fint! men feleg tyckte jag skulle ha på mig dom imorogn så jag ska ha det! =) ska även ha mina rosa bamboo hahah asso jag vettefan om jag vågar xD äh skitsamma! jag tkr iaf om dom.
Den här veckan har jag rätt mkt så vi får hoppas att jag har tid att blogga, måste även fixa designen och allt ser så fult ut men ha en bra kväll godnatt!



it's breeeeeeeeeeeezy baby.

någon som vill följa med till stan i veckan ?

fan vad jag är duktig!
-jag är klar med alla turkiska läxor,
-jag har städat mitt rum och jag har hunnit läsa 20 sidor i boken ett öga rött.
tyvär hade jag inte matte boken hemma så jag får öva imorgon eftersom att provet är på tisdag som tur!
hahah jag har även målat mina guldiga bamboo örhängen till rosa, ni vet sån här rosa som verkligen lyser. själv tyckte jag dom blev rätt coola, får se om hag vågar ha på mig dom i skolan imorgon. =)


jag seriöst dööööööööör för dig!


imorgon är det skolaaaaaaa

Söndag idag. Jag är hemma själv idag till typ 7 ikväll så de är bara ringa om ngn vill göra ngt.
Men jag har iofs rätt mycket att göra idag.


- göra klart 3st uppsatser i turkiska tills imorgon
- läsa ca 50s i ett öga rött boken
- plugga till matte provet som jag missade i fredags HAHA
- städa mitt rum.

som ni ser har rätt mkt plugg får se hur mkt jag hinner.


varm choklad såååå gott!

åååh jag har gjort världens godaste varm choklad med choklad sås och grädde. Ska dricka de nu och äta choklad samtidigt som jag ska kolla på film.

jag älskar dig....

Klicka f�r att st�nga bilden¨
den bästa killen chris brown <3

c.breezy 23 januari minne för livet

godmorgon! jag visste att de skulle bli såhär, mja jag har blivit sjuk eller jag är på väg min röst är nästan helt borta. Jag har skit ont i mitt huvud. Jag har ont i mina öron det piper hela tiden, men jag skiter i det för det jag upplevde igår var hela jävla sjukt.  Jag trodde inte det skulle vara såhär roligt och bra. Chris brown var grym, omg jag dör han var så bääääst. Hans röst, hans dans,hela han helt jävla perfekt. Från och med idag är han min största idol.
Jag lyckades komma längst fram ett tag, men sen gick det inte så bra eftersom att jag fick folks armbågar i mitt huvud och svett lukten dödade mig men trots allt lyckades jag se han skit bra och nära så jag är glad!
Tyvär så gick steffs kamera sönder så det blev inte så många bilder, men jag fick iaf en rätt cool bild av tommy som han hade tagit =) jag kan lägga ut den sen, jojjan skulle skicka ett video klipp också som jag ska lyckas lägga upp här på bloggen.
Jag kunde fan inte sova igår tänkte på hans underbara röst hela tiden jag seriöst dör hur kan man vara så jävla bra.
jaja jag måste käka frukost sen fixa mig för ikväll ska jag umgås med mina sysslingar vi ska åka ända till hallunda de ligger typ vid skärlholmen.....aaaaaaaaaaah det är så långt!
aja ha det bäst ciao!

CHRIS BROWN MIN NYA IDOL

HALVA MITT HÅR ÄR BORTA/ T


breeeezy

asso fan vad bloggen är cp :s skrev värsta inlägget om fredagen men den kom inte upp ååååh tyvär så orkar jag inte skriva allting igen men chris brown var iaf bäst!


CHRIS BROWN 23 JANUARI =)

godmorgon! idag är det chris brown dårå, L-Y-C-K-L-I-G. har packat väskan och klätt på mig, om ca 10 min ska jag vandra och möta upp jasse för att ge henne pengar för CB biljetten. Sen ska jag möta elika och steff för att åka in till hovet och börja köa in för chris brown, hoppas jag inte fryser bara men jag har fett med kläder på mig så de ska nog gå bra =). Men hoppas du har en underbar kväll för det kommer jag. ciao!
 

Kan ta och berätta dagens ''outfit'' också.
svart leggings, med vita nike skor under.
lila lång linne med svart halv kofta på.
Håret utsläppt med guldiga bamboo örhängen, och dollar örhängen på.
smink som vanligt. Men nu ska jag fixxxa det sista hejdå!.




tänk att se han live, det kommer jag göra iaf =).  föressten barnet på bilden var ju hur söt som helst!

CHRIIIIS BROOOWN IMORGON!

Nu är jag på fett bra humör! jasse skulle tydligen inte på chris browns konsär, så jag köpte biljetten! wohoooow tänk er att jag ska se chris brown liiiive! :D jag är fett taggad, jojjan ska också dit så jag ska få skjuss av henne tillbaka ska bli så kul =) <3 ska snart på träningen skriver mer ikväll ha de bra för det kommer jag ha ciao  =))




här har vi killen med underbara rösten......


sovdags snart för lilla tuubishen

nu har jag borstat min tänder. föressten jag har funderat på att göra ett till tand smycke där nere eller en till på samma tand om de får plats vad tycker ni ??(a) jag ska även klippa mig hade jag tänkt inom några veckor, men rosman skulle fråga sin kompis barah =)
Men jag är grymt trött tänkte gå&lägga mig snart, jag har även sovmorgon imorgon yeäääh den enda sovmorgonen jag har och jag ska sova uttttttt. =).........men ha de göttt pusspuuuss.

onsdaggg

onsdag idag dårå, vilket betyder att helgen närmar sig. har inga planer alls vad jag ska göra jag vill gå på bio men ingen som kan alla e så döööö tråkiga -.-. aja idag i skolan vare väl helt okej, lite roliagre än dom andra dagarna måste jag säga lektionerna rullande på och svenska lektionen var rätt rolig idag faktiskt =). Efter skolan tog rosemaana sällskap med mig hem eftersom att hon skulle till sin kompis som bor nära mig så det var ju trevligt. 
Hade inte tänkt att gå till hallen idag eftersom att jag har en massa plugg lika bra att göra dom. Annars har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt jag e jätte sugen på godis men ingen vill följa me till ica bajjs på er -.-



jag&olli första skoldagen i 9an =))


jag älskar dig också// elma HAHAHA xD

Min mamma köpte nya koss hörlurar till mig redan idag jippi! jag har även laddat ner massa nya låtar, och massa folk har skickat så nu e jag lite gladare =) men nu ska jag gå&sova på riktigt.

träningg

jag är hur trött som helst, orkar inte med nånting e så trött hela tiden. Det gick bajs på träningen vi va typ 4 eller 5 pers så det var ju roligt. Ingen träning imorgon heller. Jojjäääh e sjuk så vi kan inte köpa gym kort häller gaaah -.-
Men har inte så mycket mer att skriva pusshej.



nattinatti<3

Tisdaggggggg

tjabatjenah! skola som vanligt, det kom fram en massa saker som jag inte trodde på. Men tydligen var det sant, har även snackat med vissa människor och det käns jävligt skönt måste jag säga jag är grymt LÄTTAD. Efter skolan kom mamma och hämtade mig det blev en sväng förbi donken jag åt en cheesburgare med loka, och kaffe som efterätt =)) sen gick vi runt där ett tag och jag hittade 2st vanliga t-shirt som man kan ha i skolan, chillkläder förstår ni, och snart är det träning som gäller! wohoooow hoppas vi blir rätt många :) men nu ska jag fylla på vatten flaskan och börja röra mig ciao!



OMMMGGGGGG JAG AHR HITTAT MIN IPOD DEN LÅG I VÄSK FICKAN I NÅN LITE FICKA -.- ALLTID JAG SOM LÄGGER SAKER PÅ FEL STÄLLEN MENMEN JAG HITTA JU DEN SÅ NU ÄR JAG GLAAAAAAAAAD :D
jag ska även få nya koss hörlurar imorgon eftersom att mina har gått sönder yeees :D men funderar på att köpa röd den här gången? eller nej dom blåa är snyggare och passar till min blåa ipod.... (a)


imorgon är det skola roligt va?

asso åååh känns som allting e kaos men ändå löst! denna kväll har jag bara pluggat och vart ute med några och försökt fixa allt. Men man ser ju verkligen hur falska människor kan vara men inget jag kan förändra på, jag försöker även fixxa saker och ting mellan andra haha ingen som fattar säkert, men imorgon i skolan kommer de snackas jävligt mkt eftersom saker har kommit fram! aja nu lämnar vi det, imorgon är det även träning och the crabman is back in action!  jag är grymt taggad men nu ska jag fixa mig till sängs och sova e hur trött som helst godnatt sötisar!



måste även säga att någon jävel ahr baxxat mit ipod, jag tycker synd om mig själv!


måndag

shulelulu, kom nyss hem från kista har ju extra engelska lektioner där på måndagar, jag häll på somna e sååååå trött!
Men jag tänkte stå över träningen idag dels för att jag behöver komma ikapp med pluggandet och för jag känner mig inte riktigt bra. Annars har det inte hänt så mycket mer skola rullade på som vanligt, jag kände mig inte alls på topp idag va hur trött som helst hela dagen, det blev inte bättre för jag åt typ ingenting för köttfärsen smakade bajs. Men nu måste jag forsätta med svenska läxan kanske skriver mer senare baaajjjj.



haha jag diggar bilden på jennifer&anniebannie.


we play after my rules biaatch

alåååååh, idag är det söndag vilket innebär att det är skola imorgon oooh noooo. Men idag var jag iaf i stan med kusinerna och kollade på bio, vi kollade på en turkisk film som hade kommit, den var väl helt okej =)). Sen har jag varit hemma och bara chillat, jag har faktiskt pluggat lite också jag e klar med turkiska läxan och läst klart svenska boken så det käns ju good. Jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon jag vet inte varför men de är grymt tråkigt och det känns som det bara är en massa bråk i våran skola just nu. aja skolan är ett måste. Jag hade inte tänkt att träna imorgon käns som jag håller på att bli sjuk, och jag orkar inte imorgon så jag står över! men i veckan måste jag köpa gym kort också, måste börja komma igång. Men det var allt jag hade säga seeeee yaaaaaaaah.




jag&annie i flen 08.


popcorn<3mig

sådär jah nu är jag hemma. eller har varit det ett tag, hörde att vi vann matchen idag med rätt mycket så det var ju najjs.
Min morbror frågade om jag ville sova hos dom idag, så varför inte? ska dit ikväll vi ska väl typ bara chilla och kolla på film tsm med hans fruga :)
men just nu sitter jag och äter popcorn och jag har kommit fram till att det är beroende framkallade, eftersom att jag har blivit beroende. men jag har inte så mycket mer att skriva så ha en rolig kväll cyaaaaaaaa.



omg jag måste bara berätta en grej, i torsdags så står jag och elma på buss hållsplatsen och väntar på bussen, sen helt plötsligt så typ hänger elma bakom mig, jag baaaa wtf gör hon? och gissa vad jag ser då? EENNNNN JÄVLA HUNDDD SOM SPRINGER RUNT UTAN KOPPEL.ASSSO JAG OCH ELMAAAAAAA DOGG OM INTE ANTON STOD FRAMFÖR MIG SÅ SKULLE DEN TYP DÖDAT MIG! hahaha sen det roliga är att jag typ drar den andra anton framför mig. haha jag måste ju skydda mig, men jag seriöst dog asso den ba sprang runt där bland alla men som tur så sprang den vidare, och den hade fortfarande ingen koppel den va så jäääävla snabb? :s men jag och elma sprang tillbaka till skolan sen för att ta det luugnt för båda blev så jävla rädda, och in som inte känner mig vet att jag är skit rädd för hundar då menar jag verkligen SKIT rädd till och med för hundar som har koppel. så nu vet ni en sak till om mig =)).



imorgon är det lördag.

ska snart gå och lägga mig har grymt ont i huvvet. Måste tydligen forsätta ta mina järn tabletter som jag hade slutat med. Hatar att ha ont i huvet gaaaaaaah så jäkla jobbigt!
Min header&design ska fixxas inom kort jag vet att det ser jätte tråkigt ut.
jag måste även skriva att jag tänker fortfarande på klänningen jag såg idag, den skulle va perfekt till balen ville bara skriva det så ni vet =)) kysssar från tttttt

ni är så jävla bra på det....

döm inte allt du ser, tro inte på allt du hör och säg inte allt du vet.


 


Fredag- stan med the roseeeeeeeee

TJAABAAAHHH! förlåt för dålig uppdatering men har haft mycket igång på sistonde. Kan börja berätta om torsdagen: jag var i skolan lika tråkigt som alltid, efter skolan åkte jag till jakan fick sällskap av elma, där köpte jag pressent till min mamma. Jag köpte jätte många guld armband till henne eftersom att hon hade önskat sig det,sen köpte jag under kläder :) så jag tror hon blev rätt glad, sen fick hon en klänning som var från mig och min broder =). Påväg hem i bussen träffade jag på R, vi snackade om balen. asso fan vad jag ser fram emot det var har värsta planerna och grejer ska ni veta :) Sen hade jag träning , vill inte ens tala om hur det gick det ända jag var bra på var straffar jag börjar bli bättre på straffar, hade blivit skit dålig ett tag. menmen eftersom att jag har haft en skit jobbig vecka så var jag alltså dålig på träningen också. Men jag har lovat mig själv från och med nästa vecka ska jag börja bli duktig igen! Jag och jojjan ska nog köpa gym kort i helgen också, det blev inget av i onsdags eftersom att jag inte gick ner till hallen. Så tills göteborg ska jag bli stark&bra på basket har jag  bestämt mig för, det är iaf mitt mål. mjah det var om torsdagen.

Och idag är det fredag. Det började med att jag gick till skolan, lektionerna flöt på lite roligaren alla andra dagar iaf, förutom på gympan hade vi dans, då var vi tvunga att dansa med killar och självklart fick jag klassens skarriga kille! OMGGGG SJÄLVMORD! jag var nära på att spy det kan jag lova er, jag övedriver inte asso människan duschar inte! jaja, sen var det lunch iaf världens äckligaste korvstroganoff asso det har varit äcklig mat typ hela veckan menemen, på rasten blev det bråkk mellan några tänker inte säga namnen. Så alla var typ samlade i korridoren som vanligt. Men sen taggade jag in på lektionen, gissa vad som händer efter dah, jo min kära kompis aiiiiiiiiiiilliiiinhoooooooooo hade kommit =)) jag blev skit glad när jag sågg henne! Men hade inte så mycket tid att snackka eftersom att jag och rosman skulle hinna med bussen till jakan. Vi hade nämligen tänkt åka in till stan. Rosman hittade ett par skit kattiga skor! converse liknande för bara 99kr, jag ångrar nog att jag inte köpte dom, men kanske köper i helgen för jag ska åka in dit igen på söndag trorja. Sen gick vi vidare till massa affärer vi gick in på en affär som hette scala själv tyckte jag dom hade världens finaste klänningar tänkte köpa min bal klänning där ifrån.gaaaaaah längtar så mycket till balen! Sen gick vi typ in till punk shop eller det kanske var innan , men jag köpte iaf 2st regie armband. Sedan gick vi vidare till cheap monday affären. hahah omg ni anar inte vad som hände x) Jag köpte ett par midje-jeans även rosman köpte likadana men hon passade mycket bättre i dom! Sen efter chillade vi lite där inne sen hände det lite grejer men kan tyvär inte ta upp det här. Sen gick vi vidare till donken och käkade jag var hur hungrig som helst hade ju inte ätit i skolan. Men sen började vi vandra till centalen jag var grymt trött, haha sen mitt i centralen ser jag, Feleg,Flora,Ailin haha jag ba skriker deras namn dom frågade om jag ville följa med dom för dom skulle göra en grej, men jag var hur trött som helst så jag skippade det och forsatte vidare hem själv, eftersom att rosman ville vara kvar =)).
Så nu sitter jag här hemma och chillar med varm choklad, min mamma har köpt hem godis så hela familjen ska kolla på film idag och bara chilla liksoooooooooooom, imorgon ska jag åka till min farmor så det blir nog inget inlägg men efer imorgon ska jag börja uppdatera igen, hoppas ni har en underbar helg för det kommer jag nog att ha ! ha det bra&hejdååååh så länge alla guzzilagor!


måste även säga grattis till min sötnos ailin som fyllde år i onsdags. <3


.........rubrik?

åååh nu har jag suttit här i snart en timme och kämpat med no grejen! men jag förstår verkligen ingenting, och det är skit jobbigt!.....men jag satsar ändå bara på G i kemi, hoppas jag får de men ronny vet ändå att jag har svårt med det så (a)
Men nu ska jag duscha sen sova e hur trött som helst och jag börjar 08.00 imorgonm najjs va?


yyeäh


kladdkakan från freeeedag.

tisdag

shulelulu.....det blev inget inlägg igår, förlåt! Men det hände inte så mycket hade träning med u20 på kvällen som faktiskt var rätt roligt! Träning idag också, som jag ser fram emot hoppas bara på att vi bler fler än i torsdags!
I skolan hände det inte häller så mycket lallade mest runt och alla lektioner var extremt tråkigga! Men nu ska jag äta något sen tare lugnt tills träningen börjar!

måååndaaag

                       
 JAG ÄÄLSKAR DIG AILIN.......

 
men nu är det dags att gå til skuulan.....

söndag kväll

heellööööö. imorgon är det skola och jag ser verkligen inte fram emot det. Men det är iaf träning med u20 på kvällen som jag för det första gången ser fram emot, haha.
Men iaf min mamma kom hem runt 6 tiden hon hade köpt pizza till mig, mums men orkade inte upp hela.Sedan åkte vi till mina kusiner för att prata om våran turkiet resa eftersom att vi ska åka tillsammans med dom vilket kommer bli mycket roligare :)

just nu gör jag ingenting chillar framför datan,jojjäh langar bilder från fredagen samtidigt som jag läser min frida tidning jag köpte igår. Ska snart smörja in mig i lotion sen gå och lägga mig trorja, som sagt det är skola imorgon. Men jag vaknade inte förän typ 2 idag så jag kommer inte kunna somna. ååååh det är fett jobbigt. Men ska inte skriva mer hejdå!


lalallalaaaa

Skrev inte något inlägg igår men jag hann inte. Först jobbade jag, sen kom jag hem var tvungen att fixa mig skit snabbt sen åkte jag iväg till mina kusiner chilla där några minuter sen åkte vi iväg till min farmor. Där åt vi en skit god middag med efterrätt. Sen satt jag mest och kollade på film där med kusinerna så det var ju en helt okej dag. Mamma berättade även att hon redan hade köpt biljetterna till turkiet. wohooow jag e fett glad jag ska vara borta mellan 13juni och 24 juli skööönt. Min farbror och jag kollade även på biljetter till london resan vi hade tänkt åka till, men vi ändrade oss till paris istället för vi ville åka till disneyland.......men idag händer inte det så mycket jag måste vakta mig lilla brosha sen ska jag chilla bara och ta det lugnt eftersom att det är skooooola imorgon.ohhh noooo. men det var allt jag hade säga hejdå!


Klicka f�r att st�nga bilden Klicka f�r att st�nga bilden
Klicka f�r att st�nga bilden
fråga mig intee vad jag gör på sista bilden.....


mysigg fredag

tjaba! jag är hur trött som helst orkar nästan inte skriva men ska berätta lite snabbt vad vi gjorde. Jag fick skjuts av mamma hem till jojjan som bor någonstanns nära kallhäll, vi hade åkt lite fel så det tog lite tid innan jag kom fram. När jag väl är framme så vågar jag inte gå in för jojjans hund skäller, ni som inte känner mig vet nog inte hur rädd jag är för hundar. Förutom en hund och det var Linas hund BAAAMMSE! men iaf sen när jag äntligen går in så sitter vi typ och chillar lite medans jojjäh fixar sallad och grejer, jennifer och lina var också där när jag kom. HAHA sen kommer mats, jojjans pappa och försöker visa att hunden är snäll men jag var skit räddddddddd, men efter ett tag så var jag inte så rädd längre :D Sen kom iaf Frida angie, ailin och tamara. Vi satt mest och snackade om allt möjligt, sen började vi äta världens godaste mat, asso jag åt även om jag var mätt. Sen kom annie också. Efter maten började vi äta kladdkaka som jag hade gjort, rättare sagt min motheeer. Efter allt ätande satt vi på sofforna och chillade, vi snackade om massa speciella grejer som vi alltid gör haha det var skit roligt iaf. Satt typ och skratta hela tiden, efter en stund gick vi upp till jojjans fina rum och chillade lite där typ snacka om allt möjligt, sen gick vi ner igen och forsatte prata om masssaaaaa roliga grejer. Sen började vi läsa frida tidningarna hahah bästa! Sen var klockan typ halv 11 jag var hur trött som helst, sen taggade några så vare bara jag,annie,lina,frida&jojjan kvar så satt vi och chilla sen efter en stund kom min mamma och hämta mig påvägen lämnade vi annie och frida. Men det blev en lyckad kväll mycket skratt, eller jääävligt mycket skratt vare. Självklart tog vi bilder också, som jag kommer lägga upp här på bloggen så snabbt hagel&karimi langar dom. Men nu ska jag fixxa mig till sängs och sedan kolla på film hoppas eran fredag var lika bäst som min godnatt!

FREDAG ÄÄNTLIGEN

tjaaaah katter!  nu är jag hemma från skoladagen lika tråkigt som alltid, eller det var roligare på rasten. eller satt mest och chillade med rooosman&elma största delen. Men nu är jag hemma jag har jätte tråkigt vet inte alls vad jag ska göra tills klockan 6. eller vänta nu jag skoja bara jag måste ju hinna baka ;o juste,shiiit! det är ju tjej middag hos jojjan idag, och alla ska ta med sigg något för att det ska bli lite roligare :) Jojjäääh fixxar maten,det kommer säkert bli skit gott, !
Men nu måste jag gå ner och funderar på vad jag ska baka har fortfarande inte kommit på något, sen ska jag väl bara fixa mig lite smått sen taggish till  jojjan, så det blir väl inte fler inlägg idag hoppas ni har en rolig fredag för det kommer jag ha, vi kommer säkert ta bilder så ni får se det sen heeerrråååå.


bild, när vi vann guld i göteborg b-finalen.

shooooooeeee

sådär jag nu är jag hemma från träningen, vi var bara 6st, jag blev inte alls förvånad. Hoppas vi blir fler nästa vecka. Men det var endå jätte rolig träning tyckte jag, jag blev skit svettig efter vi hade kört 3mot3 match vi hade högt tempo och alla kämpade, det var jätteroligt :) Har inte ätit nånting bara ett äpple men jag är inte alls hungrig så jag ska inte äta nånting idag har jag bestämt mig för, ska ta och duscha sen smörja in mig i lotiooooon ska göra ansiktsmask också häähää :D
det här blir nog sista inlägget för dagen så baajj....
ajuste det är tjejmiddag hoss jojjäh imorgon, har fortfarande inte kommit på vad jag ska baka, funderar på sockerkaka&choklad bollar? tror ni att det är en bra tips?


första skoldagen

godmöööörgon! japp idag är det skolan då äntligen. nääh jag skoja bara, fast den här terminen ska jag vara posetivr faktiskt ändå bara en termin kvar liksom. Idag har jag mest chill kläder på mig, jeans och en skit skööön tjock tröja där det står jbbk jag tkr den e jättefin (a) Sen har jag upssat hår också vilket jag inte har haft på skit länge i skolan. Men ska börja ha det, för det är hur skönt som helst. Efter skolan ska jag väl bara hem och chilla sen ere träning som gäller jag är grovt taggad. Men ni får ha det så bra heeejjdååå.


Klicka f�r att st�nga bilden
bild tagen av den bästa, självklart av mig. :)

heeartlees$$$$$$$$$$$$

shoo bre! nu är jag hemma efter ''träningen''. Det var bara jag, jojjäh,jennifer och ddenise nere i hallen idag. Mjaa idag kom ddenise också ner roligt faktiskt, hon fuderar på att börja igen det hoppas jag verkligen! först sköt vi lite sen frågade Peter om vi ville spla match, det sa vi inte nej till och spelade på ett bra tag det var faktiskt jätte roligt det är roligare att spela med killarna för man blir liksom bättre då känns det som haha ;p ni kanske inte fattar menmen.....imorgon är det träning på riktigt roligt fifaahn! Jag har faktiskt ätit middag också så ska snart duscha sen bara chilla, vill inte ens tänka på att det är skola imorgon men  tyvär har jag inte något val jag måste gå till skolan.

basket<3mig

shoo. hinner skriva ett inlägg lite snabbt, nu är jag hemma efter att ha varit i kansliet med Lina&Frida. Ska snart tillbaka ner till hallen för skjuta och lite så. Antagligen blire bara jag och jojjäh som kommer ner idag. Men imorgon börjar träningarna på riktigt, roligt! :) vi ska även börja med onsdagsa träningarna wohoooow, nästa vecka ska jag,jojjan,annie&jennifer köpa gym kort vi skulle få hjälp av Peter också, han skulle typ visa oss och så. Men nu ska jag fixa det sista sen taggish till hallen ciaoOOOOOOOOOOoooooOOOOHhhhh.<3

hähähähä


och paris hilton ville ha oss som omslags-bild på sin nya skiva.!

wohooow

                                
                                                       även mitt lag blev känd efter vi vann guld i täby cup!

HaH


                                                           hej, jag har blivit känd!

jbbk F93

                                                    Klicka f�r att st�nga bilden
                                                                                        ohh yeäääh, för vi e bäst !

tralalalala jag e bbbäst

shulelulu.....det blev tyvär ändrade planer idag också, eftersom att min kära vän angine också ville sola med oss så fick vi flytta det till nästa vecka, hon hade tydligen solat för en vecka sen och man måste ju vänta typ två veckor innan man får göra det igen så vi tar det nästa vecka sa hon! Men klockan 3 ska jag iaf möta Lina sen skulle vi möta Frida vid sjöbergska hahahah stackars henne hon har börjat skolan idag, tycker synd om henne! Fan imorgon börjar ju jag också? ååååhh -.- fast en sak som jag ser fram emot är att jag ska åka till London :D Min farbror frågade om jag ville åka med han och min kusin, det säger jag absolut inte nej till. Så nu ska vi bara kolla ifall vi hittar biljetter. Min familj planerade även turkiet resan in för sommaren. Ska bli skitkul för vi ska hyra bil tillsammans med kusinerna sen gifter sig min morbror också, sen ska det hända massa andra roliga grejer också så det ser jag fram emot! Men nu ska jag käka frukost sen fixxa mig, skriver senare ikväll när jag kommer hem baajj!



här får ni se en fin bild på katterna ang&ailin!

jag älskar mitt lag!

                                           Klicka f�r att st�nga bilden
                                                        Här har vi två gladisar innan matchen klockan 9 på morgonen!

lalalala

ändrade planer, frågade peter nyss om det var öppet i kansliet men nejps det var det inte. Men som tur är det öppet imorgon så vi får åka imorgon istället. Så idag händer det inte så mycket på dagen trorja, är bjuden på middag hos kusinerna ikväll så dit ska jag gå, det kommer väl bli roligt. Sen imorgon ska jag fakiskt sola med sofije också, aangie skulle också med sa hon så det blir ju trevligt. Nu vet jag inte vad jag ska göra ska väl ta och duscha sen chilla. ciao!

jag längtar till skolan......sajjjk!

amen godmorgon! fan vad trist väder jag hatar snö. Man pallar inte göra nånting man bara sitter hemma och ruttnar! bläääh. Klockan är lite över elva och jag är hur trött som helst igentligen, men orkade inte sova vet inte varför. Ska nog ner och fixxa lite frukost till mig själv sen börja fixa mig lite smått för att möta Lina vis stationen,sen träffa frida. Men det är ju ett tag kvar. Skriver mer när jag kommer hem, om vad som har hänt så pppusss&kram från TTT



HAHAH här får ni se en bild på mig&annie från flen i sommras!

mjah, ni ser att jag har tråkigt

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[-] Styvmamma
[-] Styvpappa
[-] Styvsyskon
[x] Bror
[] Syster (3st) 
[-] Brorson
[-] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[-] Eget badrum
[x] Eget rum
[-] Swimmingpool/utebadkar
[-] Bastu
[x] Gästrum/gäststuga
[] Dator-
[x] TV
TOTAL: 7

[x] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x]Mp3spelare/iPod
[-] En fungerande playstation 2  -RIP
[-] Nintendo Wii
[x] Xbox
[-] Playstation portable
[x]Gameboy (haha som ingen använder)
[-] Playstation 3 (BÄST!)
[-] Xbox 360
TOTAL: 7 

[-] Poker-bord
[-]Basketkorg
[-] Hockeyspel
[-] Biljardbord
[-] Pingisbord
[-] Fooseball
TOTAL: 0

[x] Nattduksbord
[-] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[-] Har något klädesplagg från Abercrombie and Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort
TOTAL: 3

[x] Jobb/sommar jobb 
[] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[x] Skoter/motorcykel/cykel/bil/fyrhjuling 
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[x] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[-] Har en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis 
TOTAL: 8

[x] Platt/locktång
[-] Har varit i en slagbur
[x] Har 1000 spänn på dig just nu 
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[-] Varit på Hawaii
[-] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[-] Varit i Australien
[x] Varit i Afrika
[-] Varit i Sydamerika
TOTAL: 6

[x] Föräldrarna har bil
[-] Jet ski/båt
[-] Husbil/vagn
[-] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[-] Suttit i en limo
[-] Suttit i en helikopter
[x] Äger en videokamera
[x] Egen laptop
[-] Egen dator
TOTAL: 3


TOTAL SUMMA: 40
1-24 = Ghetto-kid
25-34 = Vanlig
35-40= Bortskämd brat ( oj då...)
41+ = Överklassens snobb!

tidsfördriv

Vad för sorts barn är du?

Jag har:

[x] pappa
[x] mamma
[ ] styvmamma
[ ]styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[] syster
[ ] brorson/brorsdotter
[ ] systerdotter/systerson
[] Har husdjur
[x] mer än 4 kusiner 
Antal: 4

[x] telefon
[x] badrum
[x] eget rum
[] swimmingpool
[] badkar
[x] gästrum
[x] bärbar
[x] egen tv
Antal: 6

[x] en halvbred säng
[x] mer än 4 par skor
[x] klocka
[x] xbox
[ ] ps2
[ ] sing star
[] hemmabio
[] ljudförsärkare
[] guitar hero
[ ] dj
[x] gameboy
[ ] gamecube
[x] pokerset
[] basketkorg
[ ] pingisbord
Antal: 6

[x] cd spelare
[x ] sommarjobbat
[ ] shoppar en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] MSN
[x] kamera
[x] mobil
Antal: 6

[ ] scooter/moped/fyrjuling/cross
[x] keyboard
[x] gitarr
[x] annat instrument
[x] rest utomlands
[x] rest i Europa
[ ] har 1000 £
[x] träffat en kändis
[x] dyra smycken
[x] platt/locktång
[ ] varit på hawaii
[x] ASIEN
[x] AFRIKA
[] USA
Antal: 10

[ ] hemmagjord mat varje dag
[] suttit i en limosin
[ ] helikopter
[x] egen laptop
[] egen dator
Antal: 1

[x] minst två bilar i familjen
[ ] husbil/vagn
[ ] har bil fast får inte köra än
Antal: 1

Antal sammanlagt: 34 

Antal tillsammans:
1-15 Ghetto barn
16-25  vanligt barn
26-35 bortskämt barn ( ouups...)
36+ Klassens snobbarn


basketspelareeeeeeeeh-täby cuup


den här bilden var faktiskt cool. Det är Lina hagel som kom vidare i stadslaget våran proffs 94a som sagt! :)

wohooow vi e bbäst!

                                              
här får ni se bilden, men tänk bara på att bilden är tagen efter matchen så vi var väldigt trötta, och inte så fräsha ;p

fan vad svårt det är att komma på rubrik!

fy fan vad jag är trött! imorgon ska jag faktiskt vara med Lina och Frida en stund, eller vi ska till kansliet men vad vi ska göra får ni inte veta mohahahha. Men nu ska jag kolla på film har inget bättre för mig! hejdå!



VI VANN GUUUULD, FÖR VI E BÄÄÄST

fy fan vad vi är bäst! olalalal jag är så jävla glad! matchen idag, omg säger jag bara. Vi går in på plan, så blir det uppkast men tyvär får vi inte bollen. Det går inte så jätte bra för oss första perioden det står 8-0 till eskilstuna sen när det är typ en minut kvar av perioden så skjuter jag och sätter den precis, sen var första perioden slut och det står 8-2 till andra laget. Men trotts att dom spelade bättren oss första perioden forsätter vi kämpa och spelar mycket bättren dom andra perioden. och vad händer? jo efter allt krigande på plan så leder vi andra perioden med 20-12 trorja eller nånting sånt iaf. Tredje perioden börjar dom spela lite hårdare, men vi spelar ännu tuffare. För vi skulle vinna den här matchen även om dom var skitbra! Tredje perioden leder vi fortfarande men inte med lika mycket. Vi spelar fortfarande skitbra, försvaret var ovanligt bra. Sen är det fjärde perioden, vi spelar fortfarande som vi gjort, men vi börjar slarva lite vilket gör att dom får in några bollar, vi leder med bara 5 eller 7 poäng. Dom sätter en trea trorja och det var bara 3 poäng skillnad. Men som tur var det bara några sekunder kvar vi lyckas hålla i bollen och där tooog matchen slut.

TJEJER DET HÄR ÄR NOG BLAND DET BÄSTA MATCHERNA VI SPELAT, IAF UNDER CUPEN OCH JAG ÄR GRYMT STOLT ÖVER ER! JBBK F93 VANN ALLTSÅ B-FINALEN VI FICK MEDALJER OCH EN FIN POKAL. SEN KOM DET NÅGON SOM VILLE TA KORT PÅ OSS EFTER MATCHEN SÅ DET KOMMER BILDER SÅ FORT DOM KOMMER UPP PÅ HEMSIDAN.


så nu är jag hur glad som helst, mamma lagade kyckling och ris till mig för att vi vann hehe, sen fick jag popcorn också (a) på fredag ska hela laget fira det här hemma hos jojjan, kommer bli grymt kul! föresten jojjan har finaste villan också, det kommer säkert tas många bilder också, så då kommer ni få se här på bloggen. Men nu ska jag nog ta och duscha sen vila ut är hur trött som helst har vaknat tidigt sen fredag. Men nu längtar jag till fredag iaf. :D om det är någon som har lust att hitta på något ikväll så är det bara att skicka sms eller slå en pling.....ha en bra dag adios!


haha jag ser helt borta ut, men bjuder på den eftersom att ailin blev bra, som vanligggtt


jbbk F93 b-finalen

då var det dags för cupens sista match. vilket gäller att vi måste kriga. vi ska vinna den här matchen nu!!
ska snart käka lite frukost sen måste vi åka till ica eller någonstanns och köpa redbull eftersom mamma aldrig köpte igår. sen åker jag till samlingen så ni får ha en underbar dag, för det kommer jag ha ciao!

här får ni en bild på mig&feeeleg


coola är inte bra!

asso vill ni veta en grej? det är så att jag brukar inte alls dricka cola,fanta och sånt där ofta. Dricker det typ bara 1-2gånger per månad tycker inte det är så gott. Men jag har blivit beroende av cola! jag dricker hur jävla mycket som helst! men nej nu ska det ta stopp! imorgon börjar jag mitt hälso samma liv, en basket spelare ska inte vara tjock eller bad tycker ni?!?!?


föressten jag är grymt taggad till matchen imorgon!!!!!

fy fan vad roligt det är med basket

tjenareh! jag är på väldigt bra humör idag faktiskt vettefan varför. jaja vi hade ju match som sagt klockan 13:00, vi mötte ett lag från skövde som hetter st:helen tror jag, dom var ju inte sådär jätte bra, vi vann mot dom med väldigt mycket. jag satte en trea den matchen också, lite små stolt,så nu har vi kommit till b-final. (a) Efter matchen var hela laget kvar och kollade på matchen efter det var nämligen uppsala mot eskilstuna F93, så den som vann den matchen skulle vi möta imorgon. Självklart vann eskilstuna skiiiit stort. Så vi måste käämpa grooovt mkt imorgon! men vi klarar det tjejer! Efter halva matchen hade alla taggat hem men jag,frida och amber stannade kvar och kollade på hela matchen efter åkte vi till tibble hallen för amber skulle köpa mjukis, men tyvär hittade hon inga. Sen såg vi att järfällaF94 skulle spela klockan 4 så varför inte vara kvar och heja? Men amber var tvungen att åka men så det var bara jag och frida kvar, hennes pappa var ändå i täby så vi skulle få skjuss av han, TACK LASSE! men innan 94ornas match spelade sigtuna mot ett blå lag vet inte vad dom heter. Fast igentligen var dom svarta men linnea och frida tyckte inte så menmen, eftersom att många i järfälla inte tkr om sigtuna laget så hejjade vi på andra laget även om dom låg under med 15 poäng. Men aldrig i hela mitt liv att jag hejar på sigtuna. vi satt och typ skrek för livet för att sigtuna skulle förlora. Och vet ni vad som händer, jo det blåa laget vinner med typ 2poäng. yeeeesss! men det var tackk vare oss eftersom att vi hejjade på dom. Men slutligen började 94ornas match. Det var ganska jämt faktiskt, men järfälla vann med typ 4 eller 6 poäng, kommer inte ihåg. hahah sen skulle p93 spela, dom ville att vi skulle hejja på. Men vi sa att vi inte kunde eftersom då skulle vi inte få skjuss hem, men sen kom lasse och fridas mamma och dom sa att vi fick vara kvar och kolla på den matchen också :D häähää.....järfälla ledde först men sen hände det något så dom förlorade med bra kämpat ändå!

Sen var klockan typ 6 då var det dags att åka hem både jag och frida var rätt trött. och imorgon möter vi ett SKITTTBRAAA laag, jag och frida snackade nyss och vi ska kriga för livet, då menar jag KRIGA! imorgon då jääävlar ska vi vinna!
det var allt som hände idag. Just nu sitter jag och lyssnar på mjuusik. Ringde mamma nyss och sa att hon skulle köpa redbull till mig , behöver det innan matchen. men jag e ju så dum kanske lite sent sagt nu liksom hehe men hon sa att hon skulle till någon bensinmack och köpa. Klockan är 21:15 om en kvart ska jag sooova. jag vet att det är tidigt men jag är sjuuukt trött och imorgon måste jag vara piggg! men nu blev det för långt ha det bra, och önska oss lycka till imorgon! sovgott, godnatt från en trött men glad tuubish.....




första bilden jag,jojjan&angie
andra bilden, jennifer&frida som krigar för bollen!

angine är så jäävla roligt!

Nu har jag tagit en låång varm dusch, fy fan vad skönt det var! har även smörjat in mig i lotion , så nu är det bara borsta tänderna och sova! imorgon då jävlar, då vinner vi tjejer! :D men ni får ha det gööött hejdå från den coola men trötta tuuuubishhh!


den här bilden var också cool på Lina hagel! bilden är tagen från täby cuup. justee förfan har glömt att skriva våran proffs 94a kom vidare i uttagningarna i religions laget! GRAAAATIIISS HAGEELITOO! :D :D <3333

jaaag är tröttttt,måste sova!

shooooo bree! vad häänder? själv gör jag inte så mycket har precis ätit mig tjock eftetsom att TÄBYS MAT var bland det skarrigaste jag har ätit,så jag var rätt hungrig när jag kom hem. ett tips, ät aldrig där. Men iaf...vi mötte först ett finsk lag klockan elva,fråga mig inte hur det gick för det gick åt hellvette dom var hur duktiga som helst verkligen ett skitbra lag! så inte många mål blev det för vårat lag,nästan lite små pinsamt men jag tyckte ändå att vi kämpade på allt. Nästa match var mot uppsala dårå, jag var hur trött som helst. som tur hade jag köpt powerade jag blev lite piggare. menmen vi börjar inte spela sådär jätte bra från början dom leder från början med bara ett eller två poäng men sen när vi väl kommer in i matchen så tar vi ledningen och vinner med typ 29-35? nått sånt där, men jag kan inte på stå att vi spelade så bra men vi vann iaf! Imorgon har vi också en match som börjar vad vare, tolv typ så då får jag sooova längre. yeäääh". Det var allt om basket.
just nu gör jag inte så mycket laddar ner låtar och så till min nya laptop. Är sjuuukt trött, gaaah ska duscha och sen sova på direkten! måste vara i form tills imorgon ;p föresten jag har börjat spela bättre,jag skrev i min förra blogg att jag hade blivit mycket dåligare på sistone men nu börjar det gå uppåt! (: jag och jojjan snackade idag på väg hem. Från och med nästa vecka börjar vi gymma! haleluuuljah vi ska bli staaaarrkka! :D:D men nu måste jag duscha och sova jaaalllaaa baaaaajjjjjj alla som läser min blogg.!



täby cup-lördag

heelluuu.....jag vana precis e inte jätte trött faktiskt,men lite iaf. Väldigt taggad för matcherna idag ska bli hur kul som helst! vi skulle möta ett finskt lag och några som kom från uppsala om jag inte minns fel.sista matchen spelar vi fem så jag kommer vara hemma runt 7 som jag skrev förra inlägget också,men nu måste jag käka frukost och fixa det sista önska oss lycka till hejdå frooooom TTTTTT

jag e hur trött som helst....

klockan närmar sig halv 12 och jag är hur trööött som helst. Föresten har jag fått en ny laptop,så nu är jag hur glad som helst (:....håller på och ladda ner program och grejer nu men det är snart klart,sen ska jag borsta nötterna och sova. ska upp tidigt imorgon också,klockan 09:30 är det samling. kommer inte vara hemma förän runt 7troja. men nu pallar jag inte skriva mer måste sooova så jag är piggelin imorgon gooodddnatttt!

Taackk Sandra för att du fixade min header föresten (a) <3

förlorade första matchen,men spelade grymt bra!

amen tja! vi hade bara en match idag som började 10:00. Vi börjar matchen skitbra vi leder nästan hela matchen eller ligger under med bara ett poäng, det forsätter så och det ligger lika när det är ca 2minuter kvar. Vi har spelat hur bra som helst verkligen hela matchen men sista minuten sätter dom 2mål och vinner. Men vi kämpade hur bra som helst och det var riktigt länge sen jag kände att jag verkligen spelade såhär bra, jag satte nästan alla mina skott, gjorde fler mål än vad jag har gjort på sistonde osv....men skitbra jobbat tjejer,imorrn vinner vi båda matcherna! måste också bara lägga till att det här laget speladei elit-serien menmen.....på¨vägen hem åkte jag med frida, snäll som hon är satt hon där bak med mig och var social, jag hade tagit en ''täby cup'' broshyr så var det massa bilder i , då upptäcke vi massa gamla spelare som hade spelat i järfälla det var lite små kul^^ Men iaf....när jag kom hem käkade jag en liten macka sen orkade jag inte mer och somnade på direkten. När jag vaknade tog jag en dusch och sedan åkte till centrum för att handla små grejer. Jag såg världens finaste väska men fick inte köpa den då -.- men snäll som min pappa är fick jag pengar så jag ska köpa den innan skolan börjar! yeäääh! sedan hittade jag massa underkläder köpte dusch grejer,lotion,deo och ett par örhänge. Det var nog allt jag fick med mig. vill ni veta en grej? jag har inte ätit nånting förutom en macka på hela dagen, och det är absolut inte likt mig. Har fan inte ätit nånting nästan på hela lovet har tappat mat lusten. Men lika bra det då blir jag iaf smaaaal. Men min mamma har faktiskt lagat mat nu ska äta sen sooova är hur trött som helst somnade inte förän 2 i natt. Och imorgon måste jag vara pigg, och tjejer imorgon spelar vi lika bra. Ha de bääst nu kyyssaaarrr from theeee basketball player T.




bilden är tagen idag, den var feeett thuuung faktiskt. Jojjääääääh&två wildwest spelare... :)


täby basket cuuup here we cooome

Då var det redan morgon då, jag är rätt pigg faktiskt även om jag inte somnade förän 2 i natt. Nu är det täby cup som gäller, vårat mål är självklart att vinna eller iaf komma rätt långt det gäller bara att kämpa från början! Har precis klätt på mig mina basket kläder och min underbara stoooora bob marley tröja över. Jag har hunnit platta håret och allt sånt där nu är det bara frukost som gäller, vi ska mötas om 45 minuter ungifär så jag har tid på mig,orkar inte stressa.
Föresten har basket bilderna kommit, eller för typ en vecka sedan. Själv tykckte jag att ALLA blev skit bra blev till och med nöjd över mig själv också för engångs skull. Ska lägga ut den bilden när dom laddar upp den p hemsidan. Men nu ska jag fixxa lite frukost och hoppas ni har en underbar fredag för det kommer jagha  peeeace.



vad fan vinner ni på sånt här? INGENTING

asso jag e såååå chokad! vart fan är världen påväg? vad blir bättre när man försöker döda folk eller göra illa någon? vad fan tjänar ni på det! jävla idioter som håller på med sånt!



bilder från gaza, och och bilderna är tagna från assias blogg tenyweny.blogg.se
jag måste nog gå och lägg mig nu ska vakna om mindren 6timmar oh myy guuuuuuuddd godnatt nu!


shuleluuuuh


Jag har inget bättre för mig så jag langar väl ett till inlägg, ajajaj har fått 10 läsare från första dagen fett bra jöööh.
faaaan vad jag längtar tills imorgon, första matchen möter vi wildwest läste ett inlägg från frida där de stod att dom kom från vällingby? hm jag antar nog att dom är rätt bra faktiskt men man vet ju aldrig. jag har feeetta tråkigt det är ingen som vill gå ut alla e så bajs tråkiga -.- ååhh hatar viksjö alla e så dö tråkiga jag vill flytta. Föressten jag har ändrat mig jag ska läsa SAM-JURIDIK i jakan....men det är ju ett tag kvar så jag kanske ändrar mig vi får se vad som händer jao.
men nu ska jag hitta på något ska kolla på film eller nått. adiosssss



haha minnen......

BBALL

blääääh, har försökt lägga in header och grejer i snart 2 timmar, Frida försökte hjälpa mig också men neejjjj det funkar inte! så nu orkar jag inte men en tjej som heter Filippa lovade att hjälpa imorgon för hon skulle iväg nu så imorgon kommer det se finare ut! :) inga fler inlägg blire idag så tråkigt att blogga när allting ser fult ut x] så ha en bra kväll!

ny blogg

alåååååh, nu har jag skapat en ny blogg, själv den här gången. Nu är det 2009 dårå nya tag hoppas på att 2009 blir bäst såklart vilket jag tror faktiskt. Idag ska jag sitta hemma och chilla mår inte så jätte bra och imorgon är det täby cuuup som gäller mina vänner, kommer bli roligt trorja :) Men måste upp tidigt för det var samlig runt halv 9 -.- gaaaaaaah hur ska jag orka, aja. ska inte skriva mycket mer ska fixa en snygg design och grejer nu heerråå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0